Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

30+ samling 2019

Årets samling for medlemmer over 30 år avholdes 23.-25. august på Montebellosenteret ved Lillehammer. 
Søknadsfrist: 12. juni

Den tidligere 35+ samlingen er blitt omdøpt til 30+ samlingen, for å skape en bedre overgang fra NORILCOs Ungdom til hovedorganisasjonen. Samlingen er for våre medlemmer over 30 år, som føler seg sånn omtrent "midt i livet". Samlingen har ingen øvre aldersgrense.

Dette årets 30+ samling avholdes på Montebellosenteret, som ligger i Mesnali, like utenfor Lillehammer. Senteret er en nasjonal helseinstitusjon med formål om å gi hjelp til livsmestring for personer med alvorlig sykdom og deres pårørende. Det har flott beliggenhet med nydelig utsikt, og tilgang på basseng, klatrevegg, treningssal og aktivitetsløyper utendørs. 

Dette året vil samlingen ha et faglig fokus, der seksualitet og fysisk aktivitet settes på dagsorden. Som tidligere blir det samtalegrupper og mye sosialt opplegg, der deltakerne kan utveksle erfaringer med sine likesinnede i trygge omgivelser.

Egenandel: 1000 kr* per person 
*inkluderer både tilslutningsreise, aktiviteter og opphold. 

Enkelte distriktsavdelinger som har økonomi til det prioriterer å enten dekke hele eller deler av egenandelen til sine medlemmer på sentrale arrangementer. Vi sender ut nærmere informasjon om hvordan man kan søke sin avdeling om støtte når du blir tildelt plass på samlingen. 

Påmeldingsfristen er nå utløpt.

MERK! Medlemsbladet NORILCO-nytt der denne invitasjonen også står skulle egentlig distribueres den 5. juni, men dessverre har det oppstått en forsinkelse utenfor vår kontroll, som gjør at bladet ikke når postkassen din før den 17. juni! Det betyr at de som kun har sett invitasjonen i bladet, ikke vil se den før påmeldingsfristen allerede er ute. Dette er selvfølgelig svært beklagelig, og vi vil gjøre det mulig å melde seg på etter at den opprinnelige påmeldingsfristen er ute, men av hensyn til ferieavvikling har vi ikke mulighet til å håndtere påmeldinger etter den 20. juni. 

Spørsmål til samlingen kan rettes til sekretariatet: post@norilco.no | 02013

Medlemskap

Bli medlem

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

 

Støtt oss

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

23. august - 25. august
6. september - 8. september
18. september - 1. januar
20. september - 27. september
Coloplast
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler