Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

35+ til Vilnius i Litauen 2016

Årets 35+ samling arrangeres 22.-25. september, og er i år lagt til Vilnius i Litauen! Vil du være med på en uforglemmelig opplevelse med NORILCO?

Har du lyst å dra på tur med likesinnede i trygge omgivelser med mennesker som forstår hvordan du har det? Har du lyst til å delta i samtalegrupper med personer som har samme stomitype/reservoar eller samme diagnose som deg selv, møte mennesker som forstår hvilke utfordringer og seiere du har i hverdagen? Da er du velkommen til å melde deg på NORILCO sin 35+ samling!

22.-25. september 2016 arrangerer NORILCO 35+ samling til Vilnius i Litauen. Vi skal bo på Comfort Hotell LT og kommer til å sette av tid for å gruppevis reise ut på byvandring, spa, museumsbesøk, shopping o.l. i byen i løpet av oppholdet. Vi har med en sykepleier fra Boots apotek på turen, de har god erfaring med stomistell og vil være tilgjengelige for spørsmål underveis.

Egenandel pr. pers er 1500 kr
Tillegg for enkeltrom er 800 kr

Egenandelen inkluderer fly tur-retur, buss tur-retur flyplassen/hotellet og 3 overnattinger i dobbeltrom inklusiv frokost og middag. Lunsj og drikke til øvrige måltider må du ordne med selv, i tillegg til reisen til og fra Gardermoen.

 

For å melde deg på må du:

-          være medlem i NORILCO

-          være over 35 år

-          ha gyldig reiseforsikring (Reiseforsikring gjennom kortselskap er ikke gyldig reiseforsikring ved gruppereise)

-          være selvhjulpen, eller ha med ledsager som du selv dekker kostnadene for

 

Vi har begrenset antall plasser. Medlemmer med diagnose eller operasjon blir prioritert, men ved ledig plass får pårørende og støttemedlemmer også anledning til å delta.

 

Påmeldingsfrist: 1. juni kl 15:00. Meld deg på her: 

 

eller kontakt Ina Merkesdal i sekretariatet, på 454 37 830, ina@norilco.no.

Alle som søker får svar om de har fått plass eller ikke innen 10.juni, dermed har deltakere god tid til å finne rimelig transport til Gardermoen.

Ønsker du å delta som leverandør eller bandasjist på samlingen kan du vise din interesse her. 

 

Vi reiser fra Gardermoen torsdag 22. september kl. 19.35 og har retur fra Litauen søndag 25. september hvor vi ankommer Gardermoen kl.11.15

 

Noen distriktsavdelinger (DA) sponser hele eller deler av egenandel og reise til 35+ arrangement. Du må på forhånd kontakte din DA og spørre om de har anledning til å dekke dine utgifter til turen.

 

Det vil bli satt opp prioritert venteliste hvis det er flere søkere enn plasser, og en vil få fortløpende beskjed om en har fått plass hvis noen takker nei til plassen eller trekker seg.

"De gode samtalene vi hadde når vi lå ved siden av hverandre på solsengene på stranden var det jeg hadde best utbytte av. Vi kunne snakke om alt! Alvor, le og tulle. Det var masse humor :) Jeg kom hjem som et nytt og åpnere menneske, For første gang hadde jeg snakket om stomien og operasjonen min med noen." -tidligere deltaker

Vi håper du har anledning til å være med oss på en uforglemmelig opplevelse!

 

Ta kontakt med følgende dersom du har noen spørsmål til samlingen:

Ina Merkesdal i sekretariatet: ina@norilco.no, 454 37 830

Tone Pernille Sivertsen i 35+ gruppa: tp@wannado.no, 994 69 957 

Var du med på reisen som deltaker? Gi oss din tilbakemelding om hvordan du synes det var gjennom vårt evalueringsskjema!

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

Om Covid-19 situasjonen

18. juni - 20. juni
9. september - 12. september
16. september - 19. september
16. september - 19. september

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.