Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Familiesamlingen 2019

Gruppebilde fra Familiesamlingen i Sarpsborg i 2013

Vi inviterer til familiesamling i Sarpsborg 6.-8. september 2019! 

Vi har den store glede av å invitere deg og din familie til årets familiesamling på Quality Hotel Sarpsborg 6.-8.september!

Samlingen arrangeres for barn med stomi, misdannelser eller sykdommer i tarm eller fordøyelsesorganer, og deres foreldre og søsken. 

Helgen vil bli fylt med erfaringsutveksling, bade- og lekeland, overraskelser og vi i Foreldregruppa garanterer mye moro!

Samlingen starter kl. 18 den 6. september, men i år åpner vi muligheten for at de som ønsker å komme allerede til lunsj fredag kl. 13 får mulighet til det, uten at det legges opp til et programfestet opplegg i tiden frem til programstart kl. 18. Du krysser av for når du beregner ankomst ved påmelding. 

To representanter fra NORILCOs Ungdom deltar på samlingen. 

Egenandel

Betalt egenandel innen forfallsdato samt betalt kontingent for 2019 for alle deltakere over 15 år er en forutsetning for å få delta på samlingen.

Egenandel barn (under 18 år): 500 kr*

Egenandel voksne: 700 kr* 

*Egenandelen inkluderer opphold, måltider, inngang til treningsrom, Badeland og Superland, og billigste reise til og fra samlingen for alle i familien. 

Reise

Hotellet ligger i Bjørnstadveien 20 i Sarpsborg, og er mulig å komme til med både bil, buss og tog. 

Ved tilbud om plass vil du få tilsendt praktisk informasjon om blant annet bestilling av flybilletter, som vi bestiller gjennom Reise og Konferanseservice. Flybillettene må bestilles innen 24. juni for at reisebyrået skal rekke å bestille billettene før sommerferien. Deltakerne skal motta sine billetter innen 5. juli. 

Andre reiseutgifter refunderes ved fremvisning av gyldige kvitteringer og bilag på reiseregningsskjema i etterkant av samlingen. 

Programstart er kl. 18.00 fredag den 6. september, og programslutt er ved lunsj kl. 13.00-14.00 søndag 8. september.

Påmelding

Påmeldingsfristen er nå utløpt. 

MERK! Medlemsbladet NORILCO-nytt der denne invitasjonen også står skulle egentlig distribueres den 5. juni, men dessverre har det oppstått en forsinkelse utenfor vår kontroll, som gjør at bladet ikke når postkassen din før den 17. juni! Det betyr at de som kun har sett invitasjonen i bladet, ikke vil se den før påmeldingsfristen allerede er ute. Dette er selvfølgelig svært beklagelig, og vi vil gjøre det mulig å melde seg på etter at den opprinnelige påmeldingsfristen er ute, men av hensyn til ferieavvikling har vi ikke mulighet til å håndtere påmeldinger etter den 20. juni. 

Påmeldingen er bindende, det vil si at betalte egenandeler ikke kan kreves refundert av NORILCO, men må søkes refundert gjennom den enkelte families reiseforsikring. Påse derfor at familien har gyldig reiseforsikring før påmelding. 

Med vennlig hilsen oss i Foreldregruppa

Siri, Stine, Harald og Marian

Medlemskap

Bli medlem

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

 

Støtt oss

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

23. august - 25. august
6. september - 8. september
18. september - 1. januar
20. september - 27. september
Amgen
Coloplast
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler