Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Har du en blogg?

Denne uken markerer vi stomidagen i Norge, nærmere bestemt lørdag 26. september.

Årets internasjonale stomidag markeres under tittelen «Many stories, one voice», og vi har valgt å følge den også i NORILCO.

I NORILCO ønsker vi å sette større fokus på de psykososiale sidene ved å være kroniker. Mange av våre medlemmer som er stomi- eller reservoaropererte opplever en hverdag som skiller seg fra den funksjonsfriskes hverdag, og vi vet godt at posen på magen kommer med en fysisk utfordring for mange. Likevel er det kanskje enda større utfordringer på det sosiale og det psykiske plan; det er liten tvil om at det er sammenhenger mellom kronisk sykdom og psykisk helse.

 

De aller fleste kronikere har en historie å fortelle, og i NORILCO ønsker vi at så mange som mulig tør å stå fram med sine erfaringer; erfaringer som kan være til nytte for nyopererte og til de som lever med store utfordringer. På lørdag oppfordrer vi derfor alle dere som blogger til å skrive om de psykososiale sidene ved å være kroniker, om mental helse, og om sosiale utfordringer. 

NORILCOs 50-årslag i 2021

Bli med på en undersøkelse om NORILCOs betydning gjennom snart 50 år!
Du kan blant annet fortelle hva NORILCO betyr for deg, og sende inn dine bidrag i skjemaet. Undersøkelsen er anonym hvis du ikke selv legger igjen kontaktinformasjon for å bli kontaktet.

Gå videre til undersøkelsen!

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

Om Covid-19 situasjonen

3. september - 6. september
11. september - 13. september
24. oktober - 25. oktober
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.