Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Invitasjon til familiesamling 2022

Velkommen til Familiesamling 2022!

Vi har den store glede av å invitere deg og din familie til årets familiesamling torsdag 8. – søndag 11. september.

Samlingen arrangeres for barn med stomi, misdannelser eller sykdommer i tarm eller fordøyelsesorganer, og deres foreldre og søsken. Helgen vil bli fylt med erfaringsutveksling, faglig innlegg, bade- og lekeland, overraskelser og vi i Foreldregruppa garanterer som vanlig mye moro! Samlingen er for barn i NORILCOs målgruppe opp til 18 år, deres foreldre, og deres søsken opp til 16 år.

Samlingen arrangeres på Quality Hotel Sarpsborg og starter kl.18.00 torsdag 8. september, og programslutt er ved lunsj ca kl. 13.00 søndag 11. september.

Egenandel

Egenandel barn (under 18 år): 500 kr

Egenandel voksne: 700 kr

Egenandelen inkluderer opphold, måltider, tilgang til bade- og lekeland, og billigste reise til og fra samlingen for alle i familien. 

Det sendes ut en faktura med egenandel på samlingen på e-post når man tilbys plass til samlingen. Betalt egenandel innen forfallsdato samt betalt kontingent for 2022 for alle deltakere over 15 år er en forutsetning for å få delta på samlingen.

Har du vansker med å betale egenandel ta kontakt med oss så skal vi prøve å hjelpe dere.

 

Reise

Hotellet ligger i Bjørnstadveien 20, Sarpsborg, og det er mulig å komme seg dit med både bil, buss og tog.

Ved tilbud om plass vil du få tilsendt praktisk informasjon om blant annet bestilling av flybilletter, som vi bestiller gjennom Reise og Konferanseservice. Flybillettene må bestilles innen 10. august for at reisebyrået skal rekke å bestille billettene. Deltakerne skal motta sine billetter innen 1. september.

Andre reiseutgifter refunderes ved fremvisning av gyldige kvitteringer og bilag på reiseregningsskjema i etterkant av samlingen. 

Påmelding

Påmeldingen er bindende, det vil si at betalte egenandeler ikke kan kreves refundert av NORILCO, men må søkes refundert gjennom den enkelte families reiseforsikring. Påse derfor at familien har gyldig reiseforsikring før påmelding. De som ikke har deltatt på samlingen før vil bli prioritert om det søker flere enn det er plass til.

Påmeldingsfrist er 1. juli 2022. 

Søk om deltakelse her

 

Vi gleder oss til å treffe nye og «gamle» medlemmer!

Med vennlig hilsen oss i Foreldregruppa

Stine, Jan og Christina

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

25. januar - 25. januar
25. januar - 25. januar
24. mars - 26. mars
9. juni - 11. juni

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.