Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Koronatiltak: Innfører hjemmekontor

Det viktigste nå er å hindre spredning av koronaviruset slik at vi kan være der for våre medlemmer og andre medmennesker

NORILCOs sekretariat følger Folkehelseinstituttet (FHI) og myndighetenes råd om forebygging.
Daglig leder Roy Aleksander Farstad innfører derfor hjemmekontor fra og med fredag 13. mars 2020 frem til påske. Organisasjonen vurderer arbeidssituasjonen fortløpende og utviklingen av koronaviruset.

Hindre smittespredning

Per i dag er vi i en svært alvorlig situasjon der alle må gjøre sitt ytterste for å forhindre smittespredning for utsatte grupper. NORILCO er en pasientforening med mange sårbare mennesker. Vi ser det som vår fremste oppgave å beskytte våre medlemmer og andre berørte. Vi ønsker derfor å skape en trygg arena for gode råd, informasjon, hjelp og støtte. NORILCO gjør sitt ytterste for sine medlemmer, men ber om forståelse for lengre svartid i denne perioden.

Sekretariatet er tilgjengelig på telefon 02 013 fra kl. 10.00- 15.00 eller e-post: post@norilco.no

Lokalforeningene

Lokalforeningene i NORILCO har avlyst de fleste av sine arrangementer og aktiviteter. Medlemmer må ta kontakt med styret i sin egen lokalforening eller følge med på lokale facebook-grupper for detaljert informasjon dersom man er i tvil.

Ytterligere hjelp

Lokalforeningene og styrene blir informert om praktiske endringer som følge av koronaviruset, som for eksempel bestillinger av mapper og annet til likepersonsarbeidet eller til andre formål.
NORILCO anbefaler alle medlemmer å følge nøye med på Folkehelseinstituttets sider fhi.no, og særlig informasjon og råd instituttet gir til risikogrupper. Man finner også informasjon og konkrete råd om koronaviruset på helsenorge.no.

Unngå hamstring

NORILCO oppfordrer til å unngå hamstring av medisinsk forbruksmateriell.
På apotek og hos bandasjister får man ta ut stomiutstyr for inntil 100 dagers bruk. NORILCO oppfordrer medlemmer på det sterkeste til å ikke hamstre.
Leverandørene/produsentene av utstyr opplever per nå ingen utfordringer med produksjonen og leveranser av produktene

Har du spørsmål om koronasmitten som du ikke finner på fhi.no, kan du ringe Folkehelseinstituttets informasjonstelefon for publikum: 815 55 015.

Hvis du tror du kan være smittet, ring fastlegen din. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakten: 116 117.

Her finner du informasjon, nyheter, meldinger og dags- og ukesrapporter om koronaviruset - Korona temaside

NORILCOs 50-årslag i 2021

Bli med på en undersøkelse om NORILCOs betydning gjennom snart 50 år. Hjelp oss å forme et fantastisk jubileumsår med dine innspill og ønsker!
Du kan blant annet fortelle hva NORILCO betyr for deg, og sende inn dine bidrag i skjemaet. Undersøkelsen er anonym hvis du ikke selv legger igjen kontaktinformasjon for å bli kontaktet.

Gå videre til undersøkelsen!

NORILCO om koronasmitte

NORILCO representerer mange medlemmer vurdert til å være i risikogrupper som kan være ekstra utsatt for risiko, noe vi tar på alvor.

Les mer

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

3. september - 6. september
11. september - 13. september
23. oktober - 25. oktober
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.