Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Kort tarm-syndrom eller tarmsvikt?

Har du kort tarm-syndrom eller tarmsvikt? Vi trenger din hjelp!

I et samarbeid mellom NORILCO, Mage- tarmforbundet, Norsk Intravenøsforening og Takeda er det laget en undersøkelse som har som mål å bedre forstå hvordan kort tarm-syndrom og tarmsvikt påvirker hverdagen til de som lever med tilstanden. Har du denne diagnosen ber vi deg besvare vår undersøkelsen. Vi ønsker også at du som tror du har, eller legen din tror du har, kort tarm-syndrom eller tarmsvikt, men som ikke har fått diagnosen enda deltar i undersøkelsen. Forsøk å svare på spørsmålene så godt du kan.

Bruk av resultatene
Resultatene av denne undersøkelsen vil kunne brukes i presentasjoner, rapporter eller kommunikasjons-aktiviteter for å øke bevisstheten om kort tarm-syndrom og tarmsvikt.Dine sitater som du skriver i spørreskjemaet for å beskrive din erfaring med å leve med kort tarm-syndrom og tarmsvikt kan bli brukt, men ditt virkelige navn vil ikke bli delt da besvarelsen er helt anonym.Det er ikke mulig for NORILCO, Mage- tarmforbundet, Norsk Intravenøsforening eller Takeda å finne navn på den som har besvart.

Undersøkelsen finner du her

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.