Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Krafttak mot Kreft 2017

Minibøssene som hver russ som går med bøsse får til å henge i russelua si.

 Hvert år i uke 10 og11 besøker over 20 000 frivillige bøssebærere norske husstander, og samler inn penger til kreftsaken

Kreftforskningen har kommet langt og endelig kan Kreftforeningen si at 7 av 10 som får kreft overlever. Likevel er det noen som får den tunge beskjeden om at de kommer til å dø av sykdommen i stedet for å bli friske. For disse menneskene finnes det kun livsforlengende og lindrende behandling.

Inntektene fra årets aksjon skal gå til mer forskning og tilbud for å bedre livskvaliteten og gi flere gode år til de som i dag lever med uhelbredelig kreft og deres pårørende.
- Sammen skal vi gjøre uhelbredelig levelig. #Krafttakmotkreft

Årets tema «Å leve med uhelbredelig kreft»

I år vil flere enn 32 500 personer i Norge få en kreftdiagnose. Mer enn 6500 nordmenn vil rammes av kreft i fordøyelsesorganene og Norge ligger på verdenstoppen i forekomst av tykk- og endetarmskreft.

Vil du være med og bidra?

Hele Norge engasjeres i kreftsaken, og du kan bidra ved å gi en gave, starte en digital innsamling og samle inn fra nettverket ditt, eller du kan bli bøssebærer og samle inn penger i ditt område.
Kreftforeningen har laget en aksjonshåndbok med aksjonsmateriell slik at de som har lyst til å bidra enkelt kan komme i gang.

Lokale bidragsytere i NORILCO

NORILCO Oslo er én av de som i mange år har bidratt til Krafttak mot Kreft på sin måte ved å med-arrangere konsert på Engebråten skole i Oslo, og i år gjør de det igjen. Også denne gangen har de med seg Voksenkorpset Garderobefossilene, som pleier å spille på NORILCO Oslos aktiviteter ved Nationaltheatret. De har fått med seg mange spennende utøvere – unge talenter fra bydel Nordre Aker, blant annet vinnerne av Nordre Aker Musikk- og Kulturutvalgs Talentpris 2016. Det blir et variert konsertprogram med sang, ulike former for dans, fiolinmusikk, korpsmusikk og korsang. Alle utøverne stiller gratis, og det er gratis inngang. NORILCO Oslo har også påtatt seg ansvaret for kafeteriaen med salg av kaffe, kaker og lodd.

I forkant av konserten bidrar de også med en innsamlingsaksjon der Krafttak mot kreft-bøssene deles ut på Engebråten skole fra kl. 16.00 og en kort spasertur i nærmiljøet innbringer gjerne en god sum.

Også du kan bidra på din måte, så bli med og ta et Krafttak mot kreft!

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.