Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Livesending fra Ledermøte

Fra kl.15.00 på fredag sender vi en time direkte på Facebook med spennende gjester og temaet: Hva er NORILCO i dag, og hvor er vi på vei?

– På ledermøtet samles representanter fra distriktsavdelingene, hovedstyret, ungdommen, og vi som jobber i sekretariatet. Distriktsavdelingene er selve hjertet i organisasjonen, det er de som daglig møter medlemmene våre, derfor er det viktig at de er med på å stake ut kursen, sier Roy Aleksander Farstad, daglig leder i NORILCO. – I livesendingen møter vi også noen av de som jobber aller tettest på mennesker med stomi, nemlig bandagistene. Vi gleder oss til å ha de med i livesendingen, og tror det kan bli flere gode samtaler i morgen.  Program og gjester:Overordnet tema: Hva er NORILCO nå, og hvor er vi på vei? Vi snakker blant annet om det første året til det sittende styret, NORILCOs rolle i stomiomsorgen, likepersonsordningen, og noen av sakene NORILCO jobber med politisk akkurat nå.  Mia Therese Ruud, organisasjonsrådgiver i NORILCO, og Ingalill Arnsen Kristensen, leder i NORILCO Ungdom (NU) er programledere og vi har flere spennende gjester: Hege Elisabeth Almaas, styreleder i NORILCOAnne Stenmark, stomiansvarlig for bransjeforeningen Melanor Markus Carlmar Løveid, Adm.dir i BandagistkjedenAnnlaug Årflot, Distrikts- og likepesonsleder i NORILCO Romsdal og styremedlem i NORILCOs hovedstyreElisabeth Fidjeland, politisk rådgiver i NORILCORoy Aleksander Farstad, daglig leder i NORILCO Her kan du se sendingen direkte fredag 9. juni kl 15.00. Vi sees!

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.