Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Mage- og tarmkreftkonferansen 2015

NORILCO arrangerer i år den første mage- og tarmkreftdagen i Norge. Vi vil gjerne invitere deg til vår konferanse som vil ha et bredt faglig fokus.

I fjor kunne NORILCO for første gang stille med et tilbud til en helt ny pasientgruppe, nemlig mage- og tarmkreftrammede. Organisasjonen er inne i en læringsfase hvor vi ønsker å bli bedre kjent med fagfeltet og pasientgruppen. Et av målene med konferansen er å kartlegge hvilke behov vi som pasientforening bør dekke for den nye gruppen. Konferansen blir det første steget i vår satsing for mage- og tarmkreftrammede og er ment som et samlingspunkt med fokus på ulike tema som er viktige både for fagpersoner og helsepersonell, og ikke minst for pasientgruppen selv.

Alle med interesse for temaet er hjertelig velkommen. Konferansen finner sted i Kjelleren på Litteraturhuset i Oslo den 12. juni fra 08.30-13.00.

Det er begrenset med plasser, så vi anbefaler at du melder deg på snarest og senest 10. juni. Påmeldingsskjema finner du her.

For spørsmål eller ytterligere informasjon om arrangementet, vennligst ta kontakt med Margrethe Gaassand på e-post: mg@norilco.no eller på telefon: 971 82 677

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

Om Covid-19 situasjonen

18. juni - 20. juni
9. september - 12. september
16. september - 19. september
16. september - 19. september

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.