Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Nye fylker i Norge

Påvirker nye fylker ditt medlemskap i NORILCO?

1. januar 2020 ble 18 fylker til 11 fylker i Norge. NORILCO har i mange distriktsavdelinger oppdeling etter fylkesgrenser. Selv om fylker nå er slått sammen påvirker dette ikke NORILCO inntil videre. Postnummeret tilsier hvilken distriktsavdeling våre medlemmer tilhører. Har du postnummer i for eksempel tidligere Akershus er du fortsatt medlem i distriktsavdeling Akershus. Ønsker du å endre distriktsavdeling til en annen enn der du bor er dette mulig. Ta kontakt på e-post: post@norilco.no eller på telefon 02013.

NORILCOs 50-årslag i 2021

Bli med på en undersøkelse om NORILCOs betydning gjennom snart 50 år. Hjelp oss å forme et fantastisk jubileumsår med dine innspill og ønsker!
Du kan blant annet fortelle hva NORILCO betyr for deg, og sende inn dine bidrag i skjemaet. Undersøkelsen er anonym hvis du ikke selv legger igjen kontaktinformasjon for å bli kontaktet.

Gå videre til undersøkelsen!

NORILCO om koronasmitte

NORILCO representerer mange medlemmer vurdert til å være i risikogrupper som kan være ekstra utsatt for risiko, noe vi tar på alvor.

Les mer

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

3. september - 6. september
11. september - 13. september
23. oktober - 25. oktober
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.