Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Undersøker bruken av alternativ behandling, og kvaliteten på offentlig informasjon

Bilde av NAFKAM sin logo

Delta på spørreundersøkelse fra Nasjonalt forskningssenter innen komplementær og alternativ medisin (NAFKAM

Nasjonalt forskningssenter innen komplementær og alternativ medisin (NAFKAM) gjør nå en spørreundersøkelse på internett blant personer over 18 år som har en diagnostisert revmatisk lidelse med kroniske smerter; eller som har/ hatt kreft; eller begge typer sykdom.
Hensikten med undersøkelsen er å finne ut hva slags alternativ behandling disse pasientgruppene egentlig bruker, og hvilket behov for informasjon om slik behandlingen de har. NAFKAM ønsker også å finne ut hvor tilfredse disse personene er med informasjonen som de gir om dette i dag.

Gruppene er valgt fordi de ofte bruker alternativ behandling, i forskjellige former: fra å oppsøke behandlere for akupunktur, massasjeterapi, soneterapi, healing, homeopati eller lignende; å bruke urter/naturmidler så som ingefær, hvitløk, ginseng eller lignende; eller til det å bruke selvhjelpsteknikker så som yoga, mindfulness, tankefeltterapi eller lignende.

Undersøkelsen tar bare 3 minutter å besvare. Spørreskjemaet er helt anonymt, og svarene dine blir behandlet helt konfidensielt. Det er viktig å delta, fordi svaret ditt kan bidra til bedre offentlig helseinformasjon og økt trygghet for de som bruker alternativ behandling.

Gå til undersøkelsen

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

28. september - 1. oktober
5. oktober - 5. oktober
3. november - 5. november
10. november - 12. november

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.