Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Vil du være med å prøve ut en ny og etterspurt tjeneste på Helsenorge?

Dagens prøvesvartjeneste på Helsenorge skal utvides med flere prøvesvar. I dag får de fleste innbyggere innsyn i sine koronaprøvesvar i tjenesten. Målet er at du som innbygger etter hvert skal få innsyn i alle dine prøver som du har tatt i Norge.

Tjenesten gjør det mulig for helsepersonell å dele prøvesvar med hverandre. Slik får de enkel tilgang på alle prøvesvarene dine når de gir deg helsehjelp, uavhengig av hvor i landet prøvene er tatt.
Du kan få være med å prøve ut denne tjenesten i en begrenset periode. Det vil gi oss i Norsk helsenett verdifull innsikt, som vi kan bruke til å forbedre tjenesten før den blir lansert for alle innbyggere i Norge.

Hvem kan delta i utprøvingen?
Du må være:
• over 18 år
• ha tatt eller har planer om å ta en blodprøve i løpet av de neste seks månedene
Andre kriterier:
• Du må bo på Østlandet.
• Du må ta blodprøve hos fastlegen.
• Du må ha mulighet til å logge deg inn på Helsenorge, enten i en nettleser eller i
Helsenorge-appen.

Hva må du gjøre i utprøving av den nye tjenesten?
Når du har vært hos fastlegen og tatt en blodprøve som blir analysert i et laboratorium, må du vente i 14 dager før du kan logge inn og se prøvesvaret ditt på Helsenorge. Du får mulighet til å gi dine tilbakemeldinger anonymt via en tilbakemeldingsfunksjon.

Personvern
Norsk helsenett er ansvarlig for å behandle dine personopplysninger under utprøvingen. Du kan lese mer om dine rettigheter på https://www.nhn.no/provesvar/rettigheter

Detaljert informasjon om utprøvingen
Vi sender ut mer detaljert informasjon til deltakere som blir valgt ut til å delta. Du vil få mer informasjon om retten til innsyn og reservasjon, og om hvordan vi behandler dine personopplysninger i utprøvingsperioden.

Kontaktinformasjon
Kan du tenke deg å delta i utprøvingen av prøvesvartjenesten? Da kan du sende en e-post til provesvar@nhn.no. Vi vil kontakte deg hvis du blir valgt ut til å delta. Vi vil da spørre deg om fødselsnummeret ditt.

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.