Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

NORILCO-Bergen 50 års jubileum 15.4.23

Jubikeumsbilde

NORILCO-Bergen 50 års jubileum 15.4.23 

Jubileet ble feiret på SAS hotellet på Bryggen, og arrangementskomiteen meldte om 60 påmeldte, men noe skjer alltid tett opp til, og når kvelden startet kl. 18 var vi 54 festpyntet og feststemte deltakere. 

Vi ble ønsket velkommen med en velkomstdrink og stemningen tok seg raskt opp, dog var det en festdeltaker som rett før bordsetning fant på å lage litt ekstra stemning med en liten besvimelse, men det ble heldigvis raskt konstatert at det var ufarlig. 

Vi hadde fått tildelt intet mindre enn Kongesalen og her var dekket opp på kongelig vis. Styreleder Wenche åpnet «ballet» og en velkomstsang satte prikken over i ‘et for en fin kveld. Toastmaster og musiker Erik Snaprud, guidet oss flott gjennom kvelden. 

Det var stor enighet om at middagen var minst terningkast 7. Menyen besto av forrett: stekte kamskjell; hovedrett: lammemørbrad og til dessert: sjokolade nemesis; alt servert med gode australske viner eller annet leskende.

Det summet i salen og latteren satt løst. Eli, som nesten har hatt alle verv i foreningen og vært med i mannsalder, fortalte om hele foreningens historie og hvor viktig NORILCO er for fellesskap og trygghet. Gudbjørg som er leder for likepersonstjenesten, tok oss tilsvarende med på en reise om hva likepersoner tilbyr av omsorg og praktisk veiledning, både privat, på skoler, på kurs osv. 

NORILCO fikk under middagen flotte ord/hilsener fra : kreftforeningen, sekretariatet i NORILCO, styret i NORILCO og Stomiklinikken. Det ble også tid til et par vitser, taler fra medlem og takk for maten tale. 

I tillegg benyttet NORILCO-Bergen anledningen til å takke Gudbjørg Bogsnes for henens utrettelige innsats som likeperson og likepersonsleder, ved å utnevne hun til Æresmedlem. 

Middagsseansen ble toppet med et musikalsk innslag av «Bryggesjauerne fra Dokkeskjærskaien» som serverte den siste rett av, herlige bergenske viser. Salen tok de til sitt hjerte og sang, trallet og klappet. 

Beinstrekk er alltid godt, både for å riste på plass middag og få stive bein og muskler myket opp og gjort klar til dans. Om en ikke svingte seg ble det tid til en prat. 

Vi avsluttet kl 24 og alle var enige om at festkomitéen (Wenche, Eli og Ellen) hadde gitt oss en fantastisk feiring av NORILCO 50 år, TAKK!!

ADT 

Kontakt

Leder

Wenche Kristin Bjørnarøy

Mobil: 917 85 621

E-post: bergen@norilco.no 

 

Likepersonsleder

Gudbjørg Bogsnes

Mobil: 951 20 619

E-post: gu-bogsn@online.no

NORILCOs Ungdom Bergen

E-post: nubergen@norilco.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.