Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

MENN OG KREFT

MENN OG KREFT

 

Kreftforeningens Menn og kreft, som er et tilbud til menn som har eller har hatt egen kreftsykdom, starter opp igjen torsdag 25.08 i Kreftforeningen sine lokaler i Strandgaten 62. Utover høsten vil man flytte til den nye Vardesenteret.

Aktiviteten er annenhver torsdag og varierer i innhold. Noen ganger er det innendørs hvor praten går rundt en kopp kaffe, andre ganger er det diverse aktiviteter som gruppen selv har bestemt og planlagt. Dette er et lavterskeltilbud uten påmelding, så det er bare å møte opp. Frivillige i Kreftforeningen tar godt imot deg. Her finner du mer informasjon om tilbudet: Møteplass i Bergen for menn med kreft - Kreftforeningen

Du er også velkommen til å bli medlem av tilbudets facebook-gruppe. Her finner du informasjon om hvilken aktivitet som skal være og annet som medlemmene i gruppen deler og tenker på. (1) Menn og kreft Bergen | Facebook. Dette er en lukket gruppe, men hvis du ber om tilgang vil du bli lagt til.

 

Skulle du ha noen spørsmål om aktiviteten kan du også ta kontakt med Håkon Larsson-Fedde på hakon.larsson-fedde@kreftforeningen.no eller mob 93404595.

Kontakt

Leder

Wenche Kristin Bjørnarøy

Mobil: 917 85 621

E-post: bergen@norilco.no 

 

Likepersonsleder

Gudbjørg Bogsnes

Mobil: 951 20 619

E-post: gu-bogsn@online.no

NORILCOs Ungdom Bergen

E-post: nubergen@norilco.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.