Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Tur til Bergen

Avdeling Buskerud var  på tur til Bergen 14. -17. august.  

 Fredag 14. august var vi 24 personer som dro ut på tur. Bussen startet i Hønefoss og første stopp var Bromma, så fossen i Måbødalen og videre ned til Eidsfjord til en god stopp med lunsj. Vi kom til Bergen i vakker sol, og tok inn på hotell Terminus der vi var i 2 netter.

Lørdag var en helt fri dag, og i det fine været som vi fikk i Bergen var mange oppe på Fløyen. Det var felles middag på hotellet på kvelden. Søndag morgen var bussen klar og vi ble kjørt til Gudvangen, og været var like strålende som dagen før. Der skulle vi ta båten over Nærøyfjorden. En helt ny elektrisk, lekker båt tok oss over fjorden. En kjempetur var det, noe av det finest på hele turen. I Flåm skulle vi ta banen opp til Myrdal, med retur. Etter en time var vi kommet ned til Lærdal, og tok oss inn på hotell Lindstrøm. Dette var et bra hotell med god mat og et hyggelig personale. Mandag var bussen klar kl. 10.00 og solen skinte da også fra skyfri himmel. Vi kjørte gjennom den lengste tunellen i verden, den er på 24,5 km. Så var det over Hemsedalsfjellet og videre hjem.

Det var en fin tur, og vi må få takke Marit for fin og trygg kjøring, og for alle timene hun har hatt med å få tråkla sammen denne turen i coronatider. Vi hadde Peer Gynt Tours til å hjelpe oss, og de har som motto :
REIS SAMMEN- OPPLEV MER. 

Hilsen fra avd. Buskerud
Helge Ivar Muggerud

Kontakt

Distriktsleder
Helge Ivar Muggerud 
Telefon: 952 14 951
E-post:
helge.ivar.muggerud@ebnett.no 

Likepersonsleder
Jarand Kittilsen
Telefon: 913 16 930
E-post:
jarand.kittilsen@gmail.com 

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.