Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Østfold

Fredrikstad, Glommen Brygge

Velkommen til NORILCO Østfold

Det årlige sommerarrangementet vårt var 15.juni 2018. Vi var 25 medlemmer som var med på sommerturen vår som i år var lagt til Gamlebyen i Fredrikstad. Vi var samlet ved statuen av byens grunnlegger Fredrik den II.

Her er referatet fra medlemsmøte som vi arrangerte tirsdag 24. april, da vi var på Eldrebølgen sine lokaler på Karlshus i Råde. 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et nytt medlemsmøte i Norilco Østfold, denne gangen arrangeres medlemsmøte for andre gang i lokalene til Eldrebølgen i Råde (Karlshus).

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et nytt medlemsmøte i Norilco Østfold, denne gangen arrangeres medlemsmøte for første gang i lokalene til Eldrebølgen i Råde (Karlshus).

Det var et godt fremmøte på kveldens medlemsmøte i Norilco Østfold som ble arrangert hos Odd Fellow i Sarpsborg, og ikke minst god stemning rundt bordene. 

Her er oversikten over styret i Norilco avdeling Østfold for 2018.

Her finner du aktivitetskalenderen vår i sin helhet for 2018, du finner også en utskriftvennlig versjon nederst i artikkelen.

Norilco Østfold ønsker våre kjære medlemmer hjertelig velkommen til medlemsmøte. Vi møtes på Odd Fellow som ligger i Stabburveien 16 i Fredrikstad.

Norilco Østfold ønsker våre kjære medlemmer hjertelig velkommen til høstens første medlemsmøte. Vi møtes på Odd Fellow på Råbekken (ved alle bilforretningene) i Fredrikstad tirsdag 29. august klokken 18:30.

Kreftforeningen ønsker å invitere familier med alvorlig sykdom og etterlatte til en gratis familiedag 02.09.2017 på opplevelsessenteret Inspiria i Sarpsborg. Les mere her for informasjon.

Norilco Østfold ønsker våre kjære medlemmer hjertelig velkommen til medlemsmøte. Vi møtes på Scandic hotell midt i Sarpsborg sentrum, dette er tidligere Saga Hotell.

(Foto: Alvin Holm)

Bandagist 1 inviterte til temakveld tirsdag 25 april ,kl 17:30 sammen med Norilco Østfold på Victoria Hotel i Fredrikstad. Her kan dere lese litt om denne hyggelige sosiale sammenkomsten.

Her kan dere lese referatet fra vårt medlemsmøte som ble arrangert hos Odd Fellow i Sarpsborg, den 28 mars 2017.

Her kan du laste ned NORILCO Østfold sin aktivitetskalender for 2017. 

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til neste medlemsmøte som er i samarbeid med Banda. Les hele saken for mere informasjon.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til neste medlemsmøte, dette finner sted på Odd Fellow, i Sarpsborg. (1. Etasje) Tirsdag 28. mars klokken 18:30. Vi får besøk av Petter Skauen fra Kirkens nødhjelp, han vil fortelle og vise bilder fra blant annet enkelandsbyen i Guatemala.

Her finner du avdelingens dokumenter

Her finner du nyhetssaker fra avdelingen

På alle våre medlemsmøter vil det være anledning til å snakke med stomisykepleier eller en likeperson på tomannshånd.
Nedlastbar aktivitetskalender finner du ved å trykke HER

Kontakt

Trenger du å komme i kontakt med en likeperson? Ring vår likepersonsleder Inger Henriksen, på tlf: 913 60 450, eller send en e-post
til: inger@prana.no

Leder:
Lisbeth Yven Andersen
Tlf: 996 33 383
E-post: lisbethyven@gmail.com

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler