Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Les om tidligere medlemsmøter

Her kan du lese om tidligere arrangementer i NORILCO Østfold

Bjørg Tandberg fra Fredrikstad fikk overrakt diplom og H.M. Kongens fortjenstmedalje i sølv av ordføreren i Fredrikstad i dag, 21. februar 2012, i forbindelse med årsmøtet til NORILCO. 

Her finner du aktivitetskalenderen vår i sin helhet for 2018, du finner også en utskriftvennlig versjon nederst i artikkelen.

(Foto: Alvin Holm)

Bandagist 1 inviterte til temakveld tirsdag 25 april ,kl 17:30 sammen med Norilco Østfold på Victoria Hotel i Fredrikstad. Her kan dere lese litt om denne hyggelige sosiale sammenkomsten.

Kreftforeningen ønsker å invitere familier med alvorlig sykdom og etterlatte til en gratis familiedag 02.09.2017 på opplevelsessenteret Inspiria i Sarpsborg. Les mere her for informasjon.

Det årlige sommerarrangementet vårt var 15.juni 2018. Vi var 25 medlemmer som var med på sommerturen vår som i år var lagt til Gamlebyen i Fredrikstad. Vi var samlet ved statuen av byens grunnlegger Fredrik den II.

Norilco Østfold ønsker våre kjære medlemmer hjertelig velkommen til høstens første medlemsmøte. Vi møtes på Odd Fellow på Råbekken (ved alle bilforretningene) i Fredrikstad tirsdag 29. august klokken 18:30.

Det var et godt fremmøte på kveldens medlemsmøte i Norilco Østfold som ble arrangert hos Odd Fellow i Sarpsborg, og ikke minst god stemning rundt bordene. 

Her er oversikten over styret i Norilco avdeling Østfold for 2018.

Her kan dere lese referatet fra vårt medlemsmøte som ble arrangert hos Odd Fellow i Sarpsborg, den 28 mars 2017.

Norilco Østfold ønsker våre kjære medlemmer hjertelig velkommen til medlemsmøte. Vi møtes på Odd Fellow som ligger i Stabburveien 16 i Fredrikstad.

Norilco Østfold ønsker våre kjære medlemmer hjertelig velkommen til medlemsmøte. Vi møtes på Scandic hotell midt i Sarpsborg sentrum, dette er tidligere Saga Hotell.

Her er referatet fra medlemsmøte som vi arrangerte tirsdag 24. april, da vi var på Eldrebølgen sine lokaler på Karlshus i Råde. 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et nytt medlemsmøte i Norilco Østfold, denne gangen arrangeres medlemsmøte for første gang i lokalene til Eldrebølgen i Råde (Karlshus).

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et nytt medlemsmøte i Norilco Østfold, denne gangen arrangeres medlemsmøte for andre gang i lokalene til Eldrebølgen i Råde (Karlshus).

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til neste medlemsmøte som er i samarbeid med Banda. Les hele saken for mere informasjon.

NORILCO Østfold avholder sitt årsmøte 26. februar kl. 18.30 på Odd Fellow i Sarpsborg. Velkommen! 

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til neste medlemsmøte, dette finner sted på Odd Fellow, i Sarpsborg. (1. Etasje) Tirsdag 28. mars klokken 18:30. Vi får besøk av Petter Skauen fra Kirkens nødhjelp, han vil fortelle og vise bilder fra blant annet enkelandsbyen i Guatemala.

Kontakt

Midlertidig kontaktperson:
Kathleen Alma Syversen
Telefon: 952 69 075
E-post: kathsyv@gmail.com 

Likepersonsleder:
Inger Henriksen
Telefon: 913 60 450
E-post: inger@prana.no

Kalender

På alle våre medlemsmøter vil det være anledning til å snakke med stomisykepleier eller en likeperson på tomannshånd.

Coloplast
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.