Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

God stemning på medlemsmøte

Godt fremmøte på medlemsmøte (Foto: Alvin Holm)

Det var et godt fremmøte på kveldens medlemsmøte i Norilco Østfold som ble arrangert hos Odd Fellow i Sarpsborg, og ikke minst god stemning rundt bordene. 

 • Styreleder Lisbeth Yven Andersen ønsket alle hjertelig velkommen til et nytt medlemsmøte, samtlige personer i styret ble presentert for forsamlingen. 
 • Stomisykepleier Mette Hammer fra Salts fortalte om diverse problemløsninger angående lekkasje og sår problematikk rundt stomier, og kom med nyttige råd om brokk og andre utfordringer. Medlemmer stilte også spørsmål som Stomisykepleier Mette Hammer svarte så godt hun kunne på, etter hvert så gikk praten lystig rundt på bordene. 
 • Nestleder Grete Heen Husebye informerte litt om brukerundersøkelsen/medlemsundersøkelsen som er blitt gjennomført i Norilco på landsbasis, der spesielt tre viktige punkter gikk igjen med størst flertall hos de aller fleste som hadde deltatt med å svare på spørsmål.
 • Nestleder og likepersonsleder Inger Henriksen fortalte litt om sin deltakelse og opplevelse på Likepersonsleder kurset som gikk av stabelen sist helg på Gardermoen, dette bekrefter også hvor viktig Likepersonstjenesten i Norilco faktisk er. 
 • Varamedlem Lisbeth Hagberg informerte litt om årsmøte som hun deltok på hos Studieforbundet Funkis Østfold, dette er en paraplyorganisasjon for funksjonshemmede, mennesker med langvarige helseproblemer og deres pårørende. Funkis har pr 2016 ca 80 medlemsorganisasjoner med rundt 340.000 medlemmer over hele landet. 
 • Aktuelle foreningssaker ble tatt opp.
 • Bevertning av kaffe, vann, rundstykker og wienerstang.
 • Sosialt samvær inkludert god stemning, latter, gleder og masse prating mellom medlemmene.
 • Det ble selvsagt salg av våre tradisjonsrike lodder, der mange medlemmer var godt fornøyde etter å ha vunnet fine gevinster. Loddsalget ble som vanlig bra, tusen takk for sponsing av gevinster til vårt loddsalg. 
 • Avslutning av medlemsmøte, der det ble ønsket vel hjem til alle.
 • Tusen takk for fremmøte i kveld, vi sees på neste medlemsmøte i april. Som arrangeres i Råde (Karlshus) i lokalene til Eldrebølgen. Mere info om dette vil bli publisert etter påsken.

Vi ønsker dere alle en riktig så god påske, ta godt vare på hverandre!
Hilsen styret i Norilco Østfold

Kontakt

Midlertidig kontaktperson:
Kathleen Alma Syversen
Telefon: 952 69 075
E-post: kathsyv@gmail.com 

Likepersonsleder:
Inger Henriksen
Telefon: 913 60 450
E-post: inger@prana.no

Kalender

På alle våre medlemsmøter vil det være anledning til å snakke med stomisykepleier eller en likeperson på tomannshånd.

Coloplast
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.