Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Medlemsmøte 21 mars 2023 Odd Fellow I Sarpsborg

Leder Liv Skjelfoss ønsket 27 medlemmer velkommen til årets første medlemsmøte som var et hyggemøte der medlemmene var invitert til allsang v/ Vidar og Margunn som spilte og sang for oss. Mange kjente og kjære sanger stod på repertoaret og medlemmene sang med hver sin sangstemme. Vidar er en mann som ikke bare kunne spille og synge, men som også hadde flere morsomme historier på lur. Et artig innslag i hverdagen. Allsang var et av de temaer våre medlemmer hadde ønsket seg som underholdning på et medlemsmøter og mars mnd var det duket opp for en allsang kveld i en ellers så regntung kveld ute, men inne i et varmt lokale, sang vi av full hals: «Når det går mot vår, da sender jeg, Tulipaner fra Amsterdam.»

Etter en times tid med sang, var det tid for litt å spise. Det ble servert påsmurte rundstykker med ost og skinke, noe som alltid smaker, og ikke å forglemme kringlen, kaffe og te.Loddsalg høre også til på våre møter, og medlemmene er flinke til å gi gaver til utlodning og ikke minst til å kjøpe lodd. Loddsalget ble totalt på kr 2800.- noe som er utrolig bra.

 Leder Liv Skjelfoss informert om den internasjonale «Mage/tarm dagen» som er 21 mars hvert år, men pga vårt medlemsmøte deltok ikke Østfold på webinar i år.

Aktivitetskalender for år 2023-2024 har blitt sendt ut til medlemmer som har e-post adresser og til medlemmene som mottar brev, er nok brevet fra Norilco, snart i postkassa, men pga tregere postavgang tar det litt tid til de som får informasjon pr. brev. 

Styret er takknemlig viss noen av medlemmene, som fremdeles mottar brev og som har tilgang til en e-post adresse, om å gi beskjed til Nils Are Magerøy, men alle våre medlemmer får beskjed om aktiviteter etc. enten pr sms, e-post eller brev.

Neste medlemsmøte er 25 april kl 18.30 Odd Fellow i Sarpsborg hvor vi får besøk av stomisykepleiere Monica og Ingrid.

Styret ønsker alle velkommen.

 Fr.stad 22 mars 2023.

På alle våre medlemsmøter vil det være anledning til å snakke med en Likeperson på tomannshånd.

Klikk på arrangementene under for å lese mer og laste ned eventuelle tilhørende dokumenter. 

20. februar - 1. januar
26. mars - 1. januar

Kontakt

Leder og likepersonsleder

Liv Jorunn Skjelfoss

900 66 220

liv_skjelfoss@hotmail.com

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.