Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Våre aktiviteter og møter

Her kan du lese om tidligere aktiviteter i Østfold-avdelingen

Norilco avdeling Østfold arrangerte julemøte for sine medlemmer på fredag 6. desember i musikkhuset på Greåker i Sarpsborg, 54 feststemte medlemmer fant veien til dette flotte og sosiale arrangementet.

Styret i Norilco Østfold ønsker å takke våre fremmøtte medlemmer for et sosialt og koselig medlemsmøte som ble arrangert i lokalet til Odd Fellow i Sarpsborg, dette var årets siste medlemsmøte. 

Hei kjære medlemmer. Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til et nytt medlemsmøte i Norilco Østfold. 

I samarbeid med Bandagist1, Boots Home Care og Gerd Holms inviterer Norilco Østfold til stormøte 31. oktober klokken. 17:30. 

Norilco avdeling Østfold ønsker dere velkommen til høstens første medlemsmøte, vi treffes på Odd Fellow i Sarpsborg.

Norilco avdeling Østfold inviterer til høstens arrangement Wallmanns salonger, Oslo. Les mer i saken.

Det årlige sommerarrangementet vårt var 15.juni 2018. Vi var 25 medlemmer som var med på sommerturen vår som i år var lagt til Gamlebyen i Fredrikstad. Vi var samlet ved statuen av byens grunnlegger Fredrik den II.

Her er referatet fra medlemsmøte som vi arrangerte tirsdag 24. april, da vi var på Eldrebølgen sine lokaler på Karlshus i Råde. 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et nytt medlemsmøte i Norilco Østfold, denne gangen arrangeres medlemsmøte for andre gang i lokalene til Eldrebølgen i Råde (Karlshus).

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et nytt medlemsmøte i Norilco Østfold, denne gangen arrangeres medlemsmøte for første gang i lokalene til Eldrebølgen i Råde (Karlshus).

Det var et godt fremmøte på kveldens medlemsmøte i Norilco Østfold som ble arrangert hos Odd Fellow i Sarpsborg, og ikke minst god stemning rundt bordene. 

Her finner du aktivitetskalenderen vår i sin helhet for 2018, du finner også en utskriftvennlig versjon nederst i artikkelen.

Norilco Østfold ønsker våre kjære medlemmer hjertelig velkommen til medlemsmøte. Vi møtes på Odd Fellow som ligger i Stabburveien 16 i Fredrikstad.

Norilco Østfold ønsker våre kjære medlemmer hjertelig velkommen til høstens første medlemsmøte. Vi møtes på Odd Fellow på Råbekken (ved alle bilforretningene) i Fredrikstad tirsdag 29. august klokken 18:30.

Kreftforeningen ønsker å invitere familier med alvorlig sykdom og etterlatte til en gratis familiedag 02.09.2017 på opplevelsessenteret Inspiria i Sarpsborg. Les mere her for informasjon.

Norilco Østfold ønsker våre kjære medlemmer hjertelig velkommen til medlemsmøte. Vi møtes på Scandic hotell midt i Sarpsborg sentrum, dette er tidligere Saga Hotell.

(Foto: Alvin Holm)

Bandagist 1 inviterte til temakveld tirsdag 25 april ,kl 17:30 sammen med Norilco Østfold på Victoria Hotel i Fredrikstad. Her kan dere lese litt om denne hyggelige sosiale sammenkomsten.

Her kan dere lese referatet fra vårt medlemsmøte som ble arrangert hos Odd Fellow i Sarpsborg, den 28 mars 2017.

Her kan du laste ned NORILCO Østfold sin aktivitetskalender for 2017. 

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til neste medlemsmøte som er i samarbeid med Banda. Les hele saken for mere informasjon.

Kontakt

Leder og likepersonsleder

Liv Jorunn Skjelfoss

900 66 220

liv_skjelfoss@hotmail.com

På alle våre medlemsmøter vil det være anledning til å snakke med en Likeperson på tomannshånd.

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.