Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Vellykket julemøte i Norilco avdeling Østfold

Norilco avdeling Østfold arrangerte julemøte for sine medlemmer på fredag 6. desember i musikkhuset på Greåker i Sarpsborg, 54 feststemte medlemmer fant veien til dette flotte og sosiale arrangementet.

Så var tiden kommet for årets julemøte i Norilco avdeling Østfold, 54 feststemte medlemmer var tilstede i musikkhuset på Greåker. Det ble som seg hør og bør servert god julemiddag med riskrem til dessert og praten gikk livlig blant medlemmene ved bordene.

Underholdningen for kvelden sto Kari Stokke og Bjørnar Spydevold for med nydelig pianospill og sang. Willy Tjerbo takket for maten og det ble noe skrøner i tillegg og latteren satt løst blant de fremmøtte. Tiden går dessverre alt for fort i hyggelig selskap og da smakte det virkelig godt med kaffe og marsipankake. Ved inngangen fikk medlemmene et gratis lodd hver som senere ble trukket, og tre glade vinnere fikk hver sin flotte blomteroppsats i premie. En stor takk til fungerende styreleder Kathleen Syversen som ledet det hele slik at dette ble en meget hyggelig kveld for våre kjære medlemmer.

Kontakt

Leder

Liv Jorunn Skjelfoss

900 66 220

ostfold@norilco.no

Likepersonsleder:

Alvin Frode Holm

905 61 519

holm2303@msn.com

På alle våre medlemsmøter vil det være anledning til å snakke med en Likeperson på tomannshånd.

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.