Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Velkommen til medlemsmøte

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til neste medlemsmøte, dette finner sted på Odd Fellow, i Sarpsborg. (1. Etasje) Tirsdag 28. mars klokken 18:30. Vi får besøk av Petter Skauen fra Kirkens nødhjelp, han vil fortelle og vise bilder fra blant annet enkelandsbyen i Guatemala.

Her er mere fakta (Kilde: Wikipedia)

Petter Skauen (født 11. september 1944) er en norsk fredsarbeider. Han ble utdannet ved Det norske Diakonhjem i 1968. Han arbeidet fra 1972 til 1978 for Kirkens Nødhjelp med bistandsarbeid i Ecuador.
 I Guatemala arbeidet han fra 1978 frem til 1999 der han spilte en aktiv rolle i arbeidet som førte til fredsavtalen som ble underskrevet i Oslo i 1996.

I forbindelse med fredsarbeidet har Petter Skauen vært kritisk til USA sitt manglende engasjement for at folk i Mellom-Amerika skulle kunne få et bedre liv. «Amerikanerne hadde nøkkelen til et bedre liv i Mellom-Amerika, men de vil ikke bruke den», sa Petter Skauen.

Fra 1999 ble Petter Skauen engasjert av Utenriksdepartementet i samarbeid med Kirkens Nødhjelp for å arbeide med freds- og forsoningsarbeid på Haiti og i Den dominikanske republikk. I 2006 fikk han Blanche Majors Forsoningspris og i begrunnelsen sto det «at han får prisen for sin evne og vilje til å skape arenaer der stridende parter kan møtes».

Kontakt

Leder

Liv Jorunn Skjelfoss

900 66 220

ostfold@norilco.no

Likepersonsleder:

Alvin Frode Holm

905 61 519

holm2303@msn.com

På alle våre medlemsmøter vil det være anledning til å snakke med en Likeperson på tomannshånd.

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.