Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Bli medlem!

Medlemsmøte Vardesenteret ved SUS

17. oktober 19:00

TEMA: Mestring i hverdagen.

Vi får besøk av Borghild Aarskog Myhre som jobber ved Frisklivssentralen på Klepp. Borghild er en frisk pust, engasjerende, livlig og morsom å høre på. Hun skal fortelle litt om hva "Livsstyrketrening" er, men her kommer en liten beskrivelse:

Livsstyrketrening er en måte å trene din oppmerksomhet på, ved både å legge merke til og akseptere det som skjer i deg: Hvordan du puster, hvilke tanker.

Livsstyrketreningskurs er utarbeidet med tanke på personer med ulike helseplager, men er like godt egnet for alle som vil lære mer om hvordan håndtere stress og dagliglivets utfordringer.
Det helsefremmende perspektivet er helt sentralt i livsstyrketrening, ikke diagnosen. Vårt fokus er at personer som sliter med ulike plager, også har ressurser og potensialer i seg til selv å finne frem til hva de trenger for å håndtere hverdagen på en – for den enkelte – bedre måte. "

Det blir salg av påsmurt, kaffe/te og noe godt attåt. (ta med kontanter, da vi ikke har betalingsterminal)

Veibeskrivelse:

Jan Johnsens gate 6. Vardesenteret ligger i bygg C, Internatbygget. Går du gjennom hovedinngangen på sykehuset, så følger gul merking i gulvet. Du passerer kantinen og går ut av bygget ca 100 m (til høyre) rett frem.

Eller kjør forbi hovedinnkjørsel, til SUS ta til høyre opp Armauer Hansens vei, ta til venstre ved nedkjøring til psyk. avd. Gamle søsterhjemmet ligger på venstre side, nedenfor barnehagen. Vardesenteret holder til i 1. etg.

VELKOMMEN!

23. september - 25. september
2. oktober - 2. oktober
7. oktober - 7. oktober

Kontakt

Distriktsleder
Marianne Reve
Telefon: 948 28 053
E-post: mar-re@outlook.com 

Likepersonsleder
Mona Marthinusse
Telefon: 911 42 800
E-post: mona.marthinussen@online.no 

Kreftansvarlig
Halvor Hebnes
Telefon: 918 75 043

NORILCO Sør-Rogaland
E-post: sor-rogaland@norilco.no
Post-/besøksadresse:
NORILCO Sør-Rogaland
C/O FFO Rogaland
Luramyrveien 25A
4313 Sandnes

MELD DEG INN HER!

Likeperson/besøker

Trenger du noen å prate med, enten du er nyoperert eller ikke, husk da at Norilco har likeperson/besøker tjeneste. Av og til kan man føle at man går i motbakke, da er det godt å kunne ha noen å prate med eller støtte seg litt til. Ikke nøl med å ta kontakt. HUSK AT VI ER HER FOR DEG!

Facebook

Vi har egen facebookgruppe for våre medlemmer. Ønsker du å til enhver tid være oppdatert på hva som skjer er det lurt å søke medlemskap her. Gruppen er lukket og kun ment for våre medlemmer. 

Følg oss på Facebook her! 

Amgen
Coloplast
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.