Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Bli medlem!

Medlemsmøte

19.00-21.00 17. april 2018

Vi får besøk av en vaskeekte brannmann! OG to kjekke damer fra Erland produkter

Kjære Norilcomedlem.

 

Vi i Norilco Sør-Rogaland ønsker deg velkommen til medlemsmøte i møllekaffen på Bryne mølle tirsdag 17.april kl. 19:00-21:00

På dette møtet ser vi også litt bort fra stomier og sykdom og retter blikket mot andre viktige ting.

Denne kvelden vil vi sette fokus på din sikkerhet i hjemmet. Vet du hvordan du håndterer brannslukningsapparatet ditt? Vet du hva du skal gjøre når alarmen begynner å ule? Vet du hvordan du best slukker en ulmebrann, grytebrann eller annet?

Vår egen brannmann, Gunleif Byberg, vil gi oss den kunnskapen vi trenger, en kunnskap som kanskje kan forhindre brann og redde liv.

Men først kommer Erland produkter og forteller oss om produktet/paden til hjelp mot lekkasjer som de nå har satt i produksjon. Har du problemer med lekkasjer bør du ta en tur og teste ut dette produktet. Produktet er ennå ikke på blå resept, men kan kjøpes på møtet, direkte fra produsent.

Etterpå blir det god tid for prat med andre medlemmer, eller med en likeperson/besøker om du har behov for det. Det blir salg av påsmurt, kake, kaffe og te.

Dette er altså en god anledning til å komme i en avslappet atmosfære og møte «likesinnede». Erfaren eller ny som medlem, vi ønsker alle hjertelig velkommen. Ta gjerne med pårørende!

Parkering på parkeringsplass nede på m44, gå så opp mot mølla ved Felleskjøpet.

 

Har du ønsker om tema du vil at vi skal ta opp på våre møter, er vi takknemlige for tilbakemelding om dette.

 

15. april - 15. april
20. april - 20. april
28. april - 28. april
30. april - 30. april
4. mai - 4. mai

Kontakt

Distriktsleder
Cicel T. Aarrestad

mobil 905 79 755

Likepersonsleder
Halvor Hebnes

mobil 918 75 043

Kreftansvarlig
Halvor Hebnes
Telefon: 918 75 043

NORILCO Sør-Rogaland
E-post: sor-rogaland@norilco.no
Post-/besøksadresse:
NORILCO Sør-Rogaland
C/O FFO Rogaland
Luramyrveien 25A
4313 Sandnes

NORILCO om Coronavirus

NORILCO representerer mange medlemmer vurdert til å være i risikogrupper som kan være ekstra sårbare. Dette tar vi på alvor

Etter intern risikovurdering i NORILCO velger vi å avlyse alle kommende arrangementer foreløpig ut april 2020, og som ikke kan gjennomføres digitalt i henhold til Folkehelseinstituttet sine anbefalinger. Dette gjelder blant annet årsmøter, medlemssamlinger og likepersonsaktiviteter som risikerer å spre smitte.

Beskytt våre sårbare

Spesielt viktig er begrensning av aktiviteter og besøk ved sykehusene og Vardesentrene. Vi vil være med å begrense ytterligere spredning av koronaviruset COVID-19 og opererer derfor etter føre var-prinsippet. Vi oppfordrer alle til å unngå unødvendige besøk for å beskytte våre mest sårbare.

Rådene for å forebygge smitte av koronaviruset hos personer med risikofaktorer, er ellers de samme som for andre infeksjonssykdommer, som god håndhygiene og unngå unødvendig samvær med personer med symptomer på luftveissykdom som; feber, sår hals, hoste. Symptomene ligner de man ser ved forkjølelse og influensa.

Hvis du mistenker at du er smittet, skal du holde deg hjemme og ringe fastlegen din. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakten på 116 117.
Legen eller helsepersonell på legevakten vil fortelle deg hva du skal gjøre videre. 

Informasjon og råd om koronaviruset finnes på Helsenorge sine sider - Spørsmål og svar om koronavirus

Du kan også ringe Folkehelseinstituttets informasjonstelefon for publikum dersom du har spørsmål du ikke finner svar på: 815 55 015.

Hold deg oppdatert

Vi oppfordrer alle medlemmer til å holde seg nøye oppdatert på myndighetenes informasjon ved å besøke nettsiden til Folkehelseinstituttet og følge anbefalingene der, spesielt med tanke på de gruppene som er ekstra utsatt.
Det er også viktig å være klar over at rådene fra de offisielle helsemyndighetene kan endre seg raskt basert på utviklingen av koronaviruset og smittespredningen.

Hold deg oppdatert på FHI sine sider - Coronavirus

Likeperson/besøker

Trenger du noen å prate med, enten du er nyoperert eller ikke, husk da at Norilco har likeperson/besøker tjeneste. Av og til kan man føle at man går i motbakke, da er det godt å kunne ha noen å prate med eller støtte seg litt til. Ikke nøl med å ta kontakt. HUSK AT VI ER HER FOR DEG!

Facebook

Vi har egen facebookgruppe for våre medlemmer. Ønsker du å til enhver tid være oppdatert på hva som skjer er det lurt å søke medlemskap her. Gruppen er lukket og kun ment for våre medlemmer. 

Følg oss på Facebook her! 

BLI MEDLEM

BLI MEDLEM

Husk å registrere SØR-ROGALAND som din avdeling!

Våre brukerrepresentanter

Vi har brukerrepresentanter i disse utvalgene:

FFF Rogaland - Fylkesråd for funksjonshemmede - valgt representant er Ulf Torkelsen epost: ulf.torkelsen@lyse.net

Helse Stavanger - Stavanger universitetsykehus sitt eget brukerutvalg - valgt representant er Marianne Reve mar-re@outlook.com

Interessepolitiske utvalg i FFO Rogaland - Cicel Aarrestad cicel@online.no

Ta gjerne kontakt om du har aktuelle saker for oss.

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.