Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Bli medlem!

Opp av stolen turgruppe, OBS! Nytt sted: SEL-Dalestemmen -Rennesøy

18.00-21.00 3. april 2019

Rennesøyhodnet er en fantastisk plass og like flott utsiktspunkt! Kom og bli med på denne flotte turen fra Sel og rundt Dalestemmen på Rennesøy.

SEL og Dalestemmen - RennesøyOBS! Endret sted i forhold til tidligere informasjon!Vi går fra Sel til Rennesøyhodnet, rundt Dalestemmen. Slik finner du frem: Med bil gjennom begge byfjordtunnellene. Når du kommer ut av siste tunnel på Rennesøy, tar du av til Vikevåg og kjører ned til sentrum der. Ta til venstre mot Dale og Sel, når du kommer til Dale, kjører du opp den svingete veien til Sel. Her er parkeringen. Fotturen tar mellom 1,5 og 2 timer.

Store deler av turen bort går i helt åpent landskap, men vi skal gjennom en tett barskog også. Denne fortoner seg som en tunnel som fører oss litt gjennom eventyrland. Her er det rom for å la fantasien løpe, slå av en god drøs, nyte frisk luft (muligens med et snev av vårfølelse fra bonden)og få fin mosjon. 

Det er anbefalt godt fottøy som tåler væte da det kan være noen fuktige områder. Ellers må du være forberedt på å forsere noen gjerdeklyvere. Turen er ikke fysisk tung, men krever noe mobilitet og at du kan gå på egne bein.Det er sjelden vindstille i området, så en god vindtett jakke anbefales.

 Foto: Nono Dimby - Viser Sel på Rennesøy

Ta med ønsket niste/drikke og sitteunderlag og bli med på denne luftige turen med fantastisk utsikt over både sjø og land! 

Ansvarlig likeperson og kjentmann er Nono Dimby.

Siden dette er et stykke å kjøre ønsker vi å vite hvem som kommer og er med på turen. Send da en sms til styreleder 94828053 slik at vi vet at vi får med oss alle!

Håper vi ses!

15. april - 15. april
20. april - 20. april
28. april - 28. april
30. april - 30. april
4. mai - 4. mai

Kontakt

Distriktsleder
Cicel T. Aarrestad

mobil 905 79 755

Likepersonsleder
Halvor Hebnes

mobil 918 75 043

Kreftansvarlig
Halvor Hebnes
Telefon: 918 75 043

NORILCO Sør-Rogaland
E-post: sor-rogaland@norilco.no
Post-/besøksadresse:
NORILCO Sør-Rogaland
C/O FFO Rogaland
Luramyrveien 25A
4313 Sandnes

NORILCO om Coronavirus

NORILCO representerer mange medlemmer vurdert til å være i risikogrupper som kan være ekstra sårbare. Dette tar vi på alvor

Etter intern risikovurdering i NORILCO velger vi å avlyse alle kommende arrangementer foreløpig ut april 2020, og som ikke kan gjennomføres digitalt i henhold til Folkehelseinstituttet sine anbefalinger. Dette gjelder blant annet årsmøter, medlemssamlinger og likepersonsaktiviteter som risikerer å spre smitte.

Beskytt våre sårbare

Spesielt viktig er begrensning av aktiviteter og besøk ved sykehusene og Vardesentrene. Vi vil være med å begrense ytterligere spredning av koronaviruset COVID-19 og opererer derfor etter føre var-prinsippet. Vi oppfordrer alle til å unngå unødvendige besøk for å beskytte våre mest sårbare.

Rådene for å forebygge smitte av koronaviruset hos personer med risikofaktorer, er ellers de samme som for andre infeksjonssykdommer, som god håndhygiene og unngå unødvendig samvær med personer med symptomer på luftveissykdom som; feber, sår hals, hoste. Symptomene ligner de man ser ved forkjølelse og influensa.

Hvis du mistenker at du er smittet, skal du holde deg hjemme og ringe fastlegen din. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakten på 116 117.
Legen eller helsepersonell på legevakten vil fortelle deg hva du skal gjøre videre. 

Informasjon og råd om koronaviruset finnes på Helsenorge sine sider - Spørsmål og svar om koronavirus

Du kan også ringe Folkehelseinstituttets informasjonstelefon for publikum dersom du har spørsmål du ikke finner svar på: 815 55 015.

Hold deg oppdatert

Vi oppfordrer alle medlemmer til å holde seg nøye oppdatert på myndighetenes informasjon ved å besøke nettsiden til Folkehelseinstituttet og følge anbefalingene der, spesielt med tanke på de gruppene som er ekstra utsatt.
Det er også viktig å være klar over at rådene fra de offisielle helsemyndighetene kan endre seg raskt basert på utviklingen av koronaviruset og smittespredningen.

Hold deg oppdatert på FHI sine sider - Coronavirus

Likeperson/besøker

Trenger du noen å prate med, enten du er nyoperert eller ikke, husk da at Norilco har likeperson/besøker tjeneste. Av og til kan man føle at man går i motbakke, da er det godt å kunne ha noen å prate med eller støtte seg litt til. Ikke nøl med å ta kontakt. HUSK AT VI ER HER FOR DEG!

Facebook

Vi har egen facebookgruppe for våre medlemmer. Ønsker du å til enhver tid være oppdatert på hva som skjer er det lurt å søke medlemskap her. Gruppen er lukket og kun ment for våre medlemmer. 

Følg oss på Facebook her! 

BLI MEDLEM

BLI MEDLEM

Husk å registrere SØR-ROGALAND som din avdeling!

Våre brukerrepresentanter

Vi har brukerrepresentanter i disse utvalgene:

FFF Rogaland - Fylkesråd for funksjonshemmede - valgt representant er Ulf Torkelsen epost: ulf.torkelsen@lyse.net

Helse Stavanger - Stavanger universitetsykehus sitt eget brukerutvalg - valgt representant er Marianne Reve mar-re@outlook.com

Interessepolitiske utvalg i FFO Rogaland - Cicel Aarrestad cicel@online.no

Ta gjerne kontakt om du har aktuelle saker for oss.

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.