Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Bli medlem!

Opp av stolen turgruppe, OBS! Nytt sted: SEL-Dalestemmen -Rennesøy

18.00-21.00 3. april 2019

Rennesøyhodnet er en fantastisk plass og like flott utsiktspunkt! Kom og bli med på denne flotte turen fra Sel og rundt Dalestemmen på Rennesøy.

SEL og Dalestemmen - RennesøyOBS! Endret sted i forhold til tidligere informasjon!Vi går fra Sel til Rennesøyhodnet, rundt Dalestemmen. Slik finner du frem: Med bil gjennom begge byfjordtunnellene. Når du kommer ut av siste tunnel på Rennesøy, tar du av til Vikevåg og kjører ned til sentrum der. Ta til venstre mot Dale og Sel, når du kommer til Dale, kjører du opp den svingete veien til Sel. Her er parkeringen. Fotturen tar mellom 1,5 og 2 timer.

Store deler av turen bort går i helt åpent landskap, men vi skal gjennom en tett barskog også. Denne fortoner seg som en tunnel som fører oss litt gjennom eventyrland. Her er det rom for å la fantasien løpe, slå av en god drøs, nyte frisk luft (muligens med et snev av vårfølelse fra bonden)og få fin mosjon. 

Det er anbefalt godt fottøy som tåler væte da det kan være noen fuktige områder. Ellers må du være forberedt på å forsere noen gjerdeklyvere. Turen er ikke fysisk tung, men krever noe mobilitet og at du kan gå på egne bein.Det er sjelden vindstille i området, så en god vindtett jakke anbefales.

 Foto: Nono Dimby - Viser Sel på Rennesøy

Ta med ønsket niste/drikke og sitteunderlag og bli med på denne luftige turen med fantastisk utsikt over både sjø og land! 

Ansvarlig likeperson og kjentmann er Nono Dimby.

Siden dette er et stykke å kjøre ønsker vi å vite hvem som kommer og er med på turen. Send da en sms til styreleder 94828053 slik at vi vet at vi får med oss alle!

Håper vi ses!

23. september - 25. september
2. oktober - 2. oktober
7. oktober - 7. oktober

Kontakt

Distriktsleder
Marianne Reve
Telefon: 948 28 053
E-post: mar-re@outlook.com 

Likepersonsleder
Mona Marthinusse
Telefon: 911 42 800
E-post: mona.marthinussen@online.no 

Kreftansvarlig
Halvor Hebnes
Telefon: 918 75 043

NORILCO Sør-Rogaland
E-post: sor-rogaland@norilco.no
Post-/besøksadresse:
NORILCO Sør-Rogaland
C/O FFO Rogaland
Luramyrveien 25A
4313 Sandnes

MELD DEG INN HER!

Likeperson/besøker

Trenger du noen å prate med, enten du er nyoperert eller ikke, husk da at Norilco har likeperson/besøker tjeneste. Av og til kan man føle at man går i motbakke, da er det godt å kunne ha noen å prate med eller støtte seg litt til. Ikke nøl med å ta kontakt. HUSK AT VI ER HER FOR DEG!

Facebook

Vi har egen facebookgruppe for våre medlemmer. Ønsker du å til enhver tid være oppdatert på hva som skjer er det lurt å søke medlemskap her. Gruppen er lukket og kun ment for våre medlemmer. 

Følg oss på Facebook her! 

Amgen
Coloplast
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.