Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Bli medlem!

Sommerfest - Kveldskos med natur og sprell i Rogaland arboret

18.00-22.00 13. juni 2019

Vi møtes til en koselig kveld i Aktivitetshuset i Rogaland arboret, med natursti, god mat og underholdning. Arrangementet er åpent for medlemmer og pårørende. HUSK PÅMELDING!

Denne kvelden skal vi rett og slett bare kose oss! Dette er en flott anledning til å komme og møte andre medlemmer, slå av en drøs, få luftet seg litt og ha det gøy. 

Det blir lagt opp til en liten "orienteringsløype" på stiene i arboret, med innlagte poster og naturspørsmål. Her får en luftet både kropp og sinn, og de små grå får brynt seg litt. Kanskje blir det herrene mot damene?  Den som er med får se!

Det blir selvsagt premie å hente for vinnerlaget.

Det blir servert nydelig tapas fra Kjøkkenet på Bryne og underholdning i aktivitetshuset (kafeen). Det serveres også alkoholfri drikke, kaffe og kake.

Ta med deg din samboer/ektefelle/kjæreste og bli med!

Grunnet matbestilling må vi ha påmelding til denne kvelden. Arrangementet er GRATIS for medlemmer. 100,- i egenandel for ikke medlemmer. (Kan betales kontant ved oppmøte eller med vipps)

Påmelding til styreleder Marianne Reve på tlf 948 28 053 eller per epost sor-rogaland@norilco.no senest tirsdag 11.juni!

NORILCO om Coronavirus

NORILCO representerer mange medlemmer vurdert til å være i risikogrupper som kan være ekstra sårbare. Dette tar vi på alvor

Etter intern risikovurdering i NORILCO velger vi å avlyse alle kommende arrangementer foreløpig ut april 2020, og som ikke kan gjennomføres digitalt i henhold til Folkehelseinstituttet sine anbefalinger. Dette gjelder blant annet årsmøter, medlemssamlinger og likepersonsaktiviteter som risikerer å spre smitte.

Beskytt våre sårbare

Spesielt viktig er begrensning av aktiviteter og besøk ved sykehusene og Vardesentrene. Vi vil være med å begrense ytterligere spredning av koronaviruset COVID-19 og opererer derfor etter føre var-prinsippet. Vi oppfordrer alle til å unngå unødvendige besøk for å beskytte våre mest sårbare.

Rådene for å forebygge smitte av koronaviruset hos personer med risikofaktorer, er ellers de samme som for andre infeksjonssykdommer, som god håndhygiene og unngå unødvendig samvær med personer med symptomer på luftveissykdom som; feber, sår hals, hoste. Symptomene ligner de man ser ved forkjølelse og influensa.

Hvis du mistenker at du er smittet, skal du holde deg hjemme og ringe fastlegen din. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakten på 116 117.
Legen eller helsepersonell på legevakten vil fortelle deg hva du skal gjøre videre. 

Informasjon og råd om koronaviruset finnes på Helsenorge sine sider - Spørsmål og svar om koronavirus

Du kan også ringe Folkehelseinstituttets informasjonstelefon for publikum dersom du har spørsmål du ikke finner svar på: 815 55 015.

Hold deg oppdatert

Vi oppfordrer alle medlemmer til å holde seg nøye oppdatert på myndighetenes informasjon ved å besøke nettsiden til Folkehelseinstituttet og følge anbefalingene der, spesielt med tanke på de gruppene som er ekstra utsatt.
Det er også viktig å være klar over at rådene fra de offisielle helsemyndighetene kan endre seg raskt basert på utviklingen av koronaviruset og smittespredningen.

Hold deg oppdatert på FHI sine sider - Coronavirus

Likeperson/besøker

Trenger du noen å prate med, enten du er nyoperert eller ikke, husk da at Norilco har likeperson/besøker tjeneste. Av og til kan man føle at man går i motbakke, da er det godt å kunne ha noen å prate med eller støtte seg litt til. Ikke nøl med å ta kontakt. HUSK AT VI ER HER FOR DEG!

Litt nytt fra styre

Styret vil benytte anledningen til å sende dere alle en liten Påskehilsen.

Det begynner å tære på tålmodigheten til noen og enhver selv om vi er privilegerte her i Norge.

Samhold , kreativitet og oppfinnsomhet er og en del av den nye virkeligheten.

Etter møtet torsdag kveld med Norilco på landsbasis vil vi følge kreftforeningens vedtak om at all fysiske aktiviteter opphører til 01.08.2020.

Vi har bedt om at turen til Transylvania forskyves til 2021 og at sommeravslutningen  forskyves til høsten med forbehold om utviklingen videre.

Det er godt å ha noe å glede seg til fremover. Våre nettsider vil  bli oppdatert tilsvarende.

Vi anmodes også om å forsøke med andre medlems-aktiviteter som for eksempel NETT CAFE . Det vil bli sendt ut invitasjon om dette rett over Påske.Dette blir et morsom forsøk hvor vi inviterer til innspill og hjelp fra alle medlemmer.

Mange gode tanker til dere fra styret - takk for at dere er med på denne fantasiske dugnaden. Det er et rørende samhold som vises nå! 

BRUK NÆRMILJØET , FØLG SENTRALE RÅD OG KOS DERE I PÅSKEN.

Facebook

Vi har egen facebookgruppe for våre medlemmer. Ønsker du å til enhver tid være oppdatert på hva som skjer er det lurt å søke medlemskap her. Gruppen er lukket og kun ment for våre medlemmer. 

Følg oss på Facebook her! 

Kontakt

Distriktsleder
Cicel T. Aarrestad

mobil 905 79 755

Likepersonsleder
Halvor Hebnes

mobil 918 75 043

Kreftansvarlig
Halvor Hebnes
Telefon: 918 75 043

NORILCO Sør-Rogaland
E-post: sor-rogaland@norilco.no
Post-/besøksadresse:
NORILCO Sør-Rogaland
C/O FFO Rogaland
Luramyrveien 25A
4313 Sandnes

BLI MEDLEM

BLI MEDLEM

Husk å registrere SØR-ROGALAND som din avdeling!

Våre brukerrepresentanter

Vi har brukerrepresentanter i disse utvalgene:

FFF Rogaland - Fylkesråd for funksjonshemmede - valgt representant er Ulf Torkelsen epost: ulf.torkelsen@lyse.net

Helse Stavanger - Stavanger universitetsykehus sitt eget brukerutvalg - valgt representant er Marianne Reve mar-re@outlook.com

Interessepolitiske utvalg i FFO Rogaland - Cicel Aarrestad cicel@online.no

Ta gjerne kontakt om du har aktuelle saker for oss.

Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.