Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Medlemsmøte

18. oktober 19:00

På Vardesentet ved SUS

Dette er det siste ordinære medlemsmøtet til Norilco Sør-Rogaland i år. 

Vi prøver etter beste evne å la alle bandasjister og leverandører slippe til på våre medlemsmøter og denne gangen får vi besøk fra Convatec, som er leverandør av stomiutstyr.

Jeg vil jeg gjerne opplyse om hva som står i vårt samarbeids reglement med bandasjister og leverandører:

1. Reglementets formål

 NORILCO er en produkt- og bandasjistnøytral forening med foreningens formål om å ivareta stomi- og reservoaropererte, samt mage- og tarmkreftrammedes interesser, vil NORILCO i alle ledd alltid strebe for at gruppen skal ha et bredt tilbud av medisinsk forbruksmateriell. 

Temaet for kvelden er: "Forebygging av sår hud og lekkasje" med Sylvia Romsdal, stomisykepleier ConvaTec.

Sylvia Brenner for dette temaet og vi anbefaler alle å komme og høre på henne. Hun vil også ha med seg et utvalg stomiprodukter fra ConvaTecs sortiment.

Veibeskrivelse til Vardesenteret:

Jan Johnsens gate 6. Vardesenteret ligger i bygg C, Internatbygget. Går du gjennom hovedinngangen på sykehuset, så følger gul merking i gulvet. Du passerer kantinen og går ut av bygget ca 100 m (til høyre) rett frem.

 

På våre medlemsmøter har vi nå innført en ny ordning med kafedrift og vi selger kaffe, te,påsmurt og lapper/kake - husk kontanter.(Vi solgte tidligere lodd på hvert medlemsmøte, men følte for å prøve en annen ordning for å dekke inn utgifter til aktiviteten).

 

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til møtet!

Kontakt

Styreleder

Marianne Reve

Tlf: 948 28 053

E-post: mar-re@outlook.com

Likepersonsleder

Mona Marthinussen

Tlf: 91142800

mona.marthinussen@online.no

Kreftansvarlig

Halvor Hebnes

Tlf: 918 75 043

E-post: halvor@genialt.no

NORILCO Sør-Rogaland E-post: sor-rogaland@norilco.no

Likeperson/besøker

Trenger du noen å prate med, enten du er nyoperert eller ikke, husk da at Norilco har likeperson/besøker tjeneste. Av og til kan man føle at man går i motbakke, da er det godt å kunne ha noen å prate med eller støtte seg litt til. Ikke nøl med å ta kontakt. HUSK AT VI ER HER FOR DEG!

Facebook

Vi har egen facebookgruppe for våre medlemmer. Ønsker du å til enhver tid være oppdatert på hva som skjer er det lurt å søke medlemskap her. Gruppen er lukket og kun ment for våre medlemmer. 

Følg linken:

https://www.facebook.com/groups/824548617636778/

Amgen
Coloplast
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler