Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Turgruppe til Steinkjerringa

17.00-20.30 21. juni 2017

Vi går fra Holmavatn til Mor Norge (Steinkjerringa)NB!Merk oppmøtetid.

Da er det tid for siste turgruppe før vi tar en velfortjent sommerferie.Oppmøte kl 17:00, på parkeringsplassen ved Holmavatn (Holmavatn 272, 4360 Varhaug)Ta til høyre ved Ualand på veg fra Varhaug mot Bue. Etter ca 1 km, sving til venstre mot Holmavatn misjonssenter. Stor parkeringsplass. Du kan sitte på med ansvarlig likeperson fra Jærhagen kl 16:30 dersom du ikke vet hvor det er (eller kjøre etter i egen bil) Hvor krevende?Enkelt turområde på god opparbeidet sti som passer for de fleste. Man må forsere noen gjerdeklyvere på stien. Det kan være fuktig/myrlendt noen steder, så ta fottøy som tåler litt fukt.. Regner at hele turen inkludert pause tar ca 2,5 time.Det blåser ofte friskt ved steinkjerringa, så vindtett jakke er å anbefale. Ta med det du ønsker å spise/drikke og et sitteunderlag.Meld gjerne fra om du ønsker å delta, enten på arrangement eller på telefon til 94828053 innen kl 16:00 samme dag.

Kontakt

Styreleder

Marianne Reve

Tlf: 948 28 053

mar-re@outlook.com 

Likepersonsleder

Mona Marthinussen

Tlf: 91142800

mona.marthinussen@online.no

Kreftansvarlig

Halvor Hebnes

Tlf: 918 75 043

NORILCO Sør-Rogaland

E-post: sor-rogaland@norilco.no

Postadresse/besøksadresse:

NORILCO Sør-Rogaland

c/o FFO Rogaland, Luramyrvn. 25A, 4313 SANDNES

Likeperson/besøker

Trenger du noen å prate med, enten du er nyoperert eller ikke, husk da at Norilco har likeperson/besøker tjeneste. Av og til kan man føle at man går i motbakke, da er det godt å kunne ha noen å prate med eller støtte seg litt til. Ikke nøl med å ta kontakt. HUSK AT VI ER HER FOR DEG!

Facebook

Vi har egen facebookgruppe for våre medlemmer. Ønsker du å til enhver tid være oppdatert på hva som skjer er det lurt å søke medlemskap her. Gruppen er lukket og kun ment for våre medlemmer. 

Følg oss på Facebook her! 

Coloplast
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler