Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Opp av stolen

Turgrupper - Godt for både kropp og sinn. Arrangeres som oftest 1. og 3. onsdag i hver måned.

«Opp av stolen» turgruppe er et lavterskeltilbud til våre medlemmer som ønsker å komme seg litt ut av stua og møte andre mennesker i et avslappet og godt miljø.Her går praten lett samtidig som en får litt mosjon, frisk luft og kanskje til og med nye venner. Vi går i et moderat tempo, slik at de fleste skal kunne følge det. Godt for både kropp og sinn. Dersom været tillater det (eller vi finner et sted å søke ly for regn og vind) tar vi oss en rast. Ta gjerne med sitteunderlag, drikke og eventuelt noe å bite i, om du ønsker det og kle deg etter været. Ut på tur aldri sur.

Ut av stolen er vårt turprosjekt der målet er å få våre medlemmer ut av stolen og inn i en bedre hverdag. Vi vil at disse turene skal gi en god anledning til å få lett mosjon, frisk luft og sist men ikke minst, en god drøs.

Mange stomiopererte an synes det er vanskelig å komme tilbake til hverdagen - vi vil gjerne hjelpe et stykke på veien og gå sammen med deg!

På våre turer kan du møte ande i samme livssituasjon og utveksle erfaringer i en uhøytidelig setting. 

Du kan bygge opp formen og finne ny mestring.

Vi går nesten uansett vær og vind og hver tur er ledet av en kurset likeperson.

Alle våre medlemmer er velkommen til å bli med.

Synes du det er litt skummelt å være med første gang? Send en sms eller ring styreleder Marianne Reve eller likepersonleder Mona Marthinussen, så møter en likeperson deg ved ankomst.

Kontaktinformasjon står i fanen til høyre  på siden.

Kontakt

Styreleder

Marianne Reve

Tlf: 948 28 053

E-post: mar-re@outlook.com

Likepersonsleder

Mona Marthinussen

Tlf: 91142800

mona.marthinussen@online.no

Kreftansvarlig

Halvor Hebnes

Tlf: 918 75 043

E-post: halvor@genialt.no

NORILCO Sør-Rogaland E-post: sor-rogaland@norilco.no

Likeperson/besøker

Trenger du noen å prate med, enten du er nyoperert eller ikke, husk da at Norilco har likeperson/besøker tjeneste. Av og til kan man føle at man går i motbakke, da er det godt å kunne ha noen å prate med eller støtte seg litt til. Ikke nøl med å ta kontakt. HUSK AT VI ER HER FOR DEG!

Facebook

Vi har egen facebookgruppe for våre medlemmer. Ønsker du å til enhver tid være oppdatert på hva som skjer er det lurt å søke medlemskap her. Gruppen er lukket og kun ment for våre medlemmer. 

Følg linken:

https://www.facebook.com/groups/824548617636778/

Amgen
Coloplast
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler