Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Storsamlingen 2018

Storsamlingen foregår 6.-9. september på Scandic Hafjell. 

Storsamlingen skal arrangeres 6.-9. september på Scandic Hafjell  ved Lillehammer. 

Samlingen blir for 180 deltakere fra 0-82 år, med pårørende og pasienter som har stor variasjon i diagnose og operasjonstyper. 

Om hotellet

Hotellet ligger rett ved Lekeland og Lilleputthammer, og ca. 20 min fra Lillehammer sentrum. Adressen til hotellet er Hunderveien 1, i Øyer kommune.  Det er basseng, badstue og treningsrom på hotellet, til fri benyttelse gjennom oppholdet. Det vil være barnevakter med, dersom foreldre ønsker seg en pause underveis i helgen. 

Programmet

Programmet vil være preget av faglige foredrag, aktiviteter for både store og små, og vi kommer til å invitere til et utstillertorg med både fagpersoner (som for eksempel psykologer, jurister, ernæringsfysiologer, stomisykepleiere eller relevante organisasjoner) i tillegg til utstillere med stomiprodukter.

Deltakerne kan velge mellom tre alternative aktiviteter på lørdag: enten Maihaugen, Hafjell Bike Park eller Lillehammer Spa med en valgfri tur innom vegmuseet. 

Maihaugen

På Maihaugen kan vi få skreddersydd et opplegg som passer til både gammel, ung og veldig ung, avhengig av hvilke aldersgrupper som melder sin interesse ved påmelding, med utstillinger, oppgaver og teambuilding. Aktivitetene er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Du kan lese mer om aktivitetene her. 

Hafjell Bike Park

Om sommeren forvandles skianlegget i Hafjell til en fartsfyllt sykkelløype for alle som er glade i fart og spenning! Alle må enten ha med egen sykkel og beskyttelsesutstyr, eller leie utstyr i parken. NORILCO dekker heiskort, men eventuelt utstyr må dekkes av den enkelte deltaker. Vi kan tilrettelegge for undervisningstimer dersom flere er interesserte i det. Ta kontakt med oss dersom du er rullestolbruker og ønsker å prøve deg i løypene, så skal vi gjøre det vi kan for å tilrettelegge for å få til det. 

Les mer om downhillsykling i Hafjell her. 

Se priser for leie av utstyr her. 

Lillehammer Spa

Lillehammer Spa har en spaavdeling på Lillehammer hotell med både velvære, basseng og treningsenter. NORILCO dekker inngang til spaet, mens den enkelte deltaker selv må betale eventuelle behandlinger eller produkter. 

Les mer om spaet og behandlinger her. 

For de som drar på spa vil det også være mulig å bli med på en utflukt til vegmuseet, for de som er interesserte i det. 

Les mer om vegmuseet her. 

Dersom du ønsker å bidra med et underholdningsinnslag i programmet vil vi gjerne høre fra deg! Andre innspill til programkomiteen er også kjærkomne og kan rettes til ina@norilco.no.

Egenandel

Voksne: 1000 kr per person

Barn 3-17 år: 700 kr per person

Egenandelen inkluderer reise, overnatting og bespisning under hele oppholdet, i tillegg til inngang på de ulike aktivitetene. Ekstrakostnader kan forekomme på enkelte av aktivitetene i tillegg, men det vil alltid bli foreslått et kostnadsfritt alternativ. 

Påmelding

Storsamlingen er nå dessverre stengt for påmelding. 

Reise

Når deltakerlisten er klar har vi mulighet til å tilpasse transportbehovet, slik at alle kan benytte enkleste måte for å komme seg til samlingen. I utgangspunktet planlegger vi å sette opp en fellesbuss fra Oslo S. og Gardermoen, slik at deltakere som kommer med fly kan bli kjørt videre fra Gardermoen og til hotellet. Dersom mange reiser fra samme sted kan vi tilpasse og sette opp flere busser, eller hente deltakere på Lillehammer togstasjon. Dersom du ikke vet hvordan du vil reise enda er det ikke noe problem, bare meld deg på, så kan vi tilpasse det med reisen etter hvert. Praktisk informasjon om reise sendes ut med tilbud om plass den 11. juni. 

Kort fortalt håper vi at dette blir en uforglemmelig samling, og vi håper virkelig at du vil bli med oss!

Følg med på denne siden for mer informasjon, her vil endringer i programmet bli publisert fortløpende. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.