Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Innholdstyper

Artikkel er en innholdstype man kan ha under mapper. Det kan knyttes ett bilde til en artikkel som vist her. Bildet vises i miniatyr på listevisning og blokkvisning og vil vises i passende størrelse inne på artikkel.

Mappe brukes for elementer som skal ligge i venstremeny og i toppmenyen. Innholdstypen Mappe kan inneholde de fleste andre innholdstyper i systemet.

Infoboks er en innholdsklasse for å presentere innhold i høyre eller venstre kolonne på nettstedet. Det kan her knyttes til både tekst bilder og datakilder lik den muligheten som finnes i andre innholdsklasser.

Kalenderen vil hjelpe deg å holde orden på hendelser for deg og din organisasjon. Ett fleksibelt verktøy for administrasjon og presentasjon av events og happenings.

Kontaktskjemaet brukes for å gi brukere mulighet til å kommunisere / sende meldinger til ett nettsteds administrasjon / redaktør.

Person er en innholdstype som er vanlig å bruke til opplisting av ansatte. Personklassen har ferdig felter for å fylle ut for eksempel navn, tittel, telefonnummer og e-postadresse. 

Innholdsklassen "Link" gir brukeren muligheten til å lage en lenke i venstremenyen. Dette kan være en manuell skrevet inn lenke eller en lenke til ett eZpublish objekt.

Funksjonaliteten i Survey gir redaktør mulighet til å skreddersy responsskjemaer til brukere av nettstedet etter hva slags behov nettstedet måtte ha.

Innholdsklassen "Galleri" brukes for å presentere bilder i en gallerivisning.

Elementet forsideblokk gir mulighet til fleksibelt kontrollere innhold på forsiden eller andre sentrale sider nedover i strukturen.

Elementet Forsidesak vil eksistere som ett underelement til forsideblokk som gir mulighet til fleksibelt kontrollere innhold og innholdskilder som skal figurere på forsiden eller andre sentrale sider nedover i strukturen.

Vanlige oppgaver

Vanlige oppgaver inneholder beksrivelser av de mest vanlige oppgavene en web-redaktør må forholde seg til i sitt daglige virke ved bruk av vår plattform.

Innholdstyper

Ved god bruk forskjellige innholdstyper kan redaktører av nettstedet enkelt holde orden på sitt innhold og hvordan innholdet blir presentert for brukeren.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.