Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Drittsekken stomidesign

Thomas Andersen som The Flash. Foto: Privat

Innehaver Thomas Andersen om bakgrunnen for butikken

Det er aldri noe hyggelig å bli så syk at man må ha stomi. Da jeg ble operert, tenkte jeg at det hadde vært fint å ha et fint trekk utenpå posen min, så det skulle være mindre flaut å vise den frem.
Siden jeg har en egen forkjærlighet for superhelter, så forsøkte kona mi å finne et posetrekk med superhelt på, mens jeg fortsatt var innlagt på sykehus etter operasjonen, som hun ville kjøpe i gave til meg. Det var lettere sagt enn gjort, for det finnes jo ikke slike spesielle posetrekk å få kjøpt i vanlig butikk, og hun kunne ikke finne noen som lagde slike på bestilling.         
Da tenkte vi at dette må jo være noe jeg kan få til, siden jeg både kan og liker å sy.
Jeg prøvde meg på noen trekk til meg selv, og etter god tilbakemelding fra venner og familie bestemte meg for å starte denne hobbybutikken.
Jeg ønsker å hjelpe andre med stomi å føle seg vel med posen på magen. Å gjøre livet med pose litt enklere og morsommere, spesielt for barn! De fortjener at dette er så enkelt og trivelig som mulig.
Vi skal ikke skjemmes over dette, vi skal kunne leve et normalt liv, og vi skal ikke trenge å gjemme vekk posen på magen!

Les mer - Thomas Andersen syr trekk til stomiposer

Om produktene
Jeg lager posetrekk til stomiposer i alle størrelser og fasonger.
I startfasen bruker jeg mest bomull, og handler inn stoff på etterspørsel fra kundene.
Jeg har mest stoff med motiv; superhelt, tegneserier, blomster etc., men syr også ensfarget om det er ønskelig. I tillegg syr jeg sesongtrekk; jul, Halloween, påske osv.
Jeg syr også basic posetrekk med print på. Her kan man få hva som helst, så lenge det ikke er beskyttet av varemerkeloven. For eksempel: dine egne bilder, en tegning som barnebarnet ditt har lagd, et morsomt ordtak – mulighetene er mange.
Når det kommer til bestilling, så ønsker jeg varenummeret på den aktuelle posen, så jeg kan få til så bra passform som mulig.
Tanken bak Drittsekken er at det ikke skal være noen begrensning for hva man skal kunne pynte posen sin med. Hvis kunden ønsker det, så skal jeg gjøre mitt beste for å lage det!
 
Priser
Jeg tar kr. 175,- pr vanlig posetrekk og kr. 200,- for trekk med print på. Jeg kjører kampanje innimellom med «3 for 2»- tilbud.
Hvis det er helt spesielle posetrekk som skal lages, diskuterer vi prisen.

Kontakt
Facebook: https://www.facebook.com/drittsekk1/  
Instagram: @drittsekken_stomidesign (posetrekkene) & @ibd_theflash (for inspirasjon og det å leve med stomi)
Telefon: T40601434
Epost: ta.83@hotmail.com

Posetrekk er p.t. ikke refusjonsberettiget hos HELFO.

NORILCOs 50-årslag i 2021

Bli med på en undersøkelse om NORILCOs betydning gjennom snart 50 år!
Du kan blant annet fortelle hva NORILCO betyr for deg, og sende inn dine bidrag i skjemaet. Undersøkelsen er anonym hvis du ikke selv legger igjen kontaktinformasjon for å bli kontaktet.

Gå videre til undersøkelsen!

Medlemskap

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

Om Covid-19 situasjonen

3. september - 6. september
11. september - 13. september
23. oktober - 25. oktober
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.