Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Pårørendesenteret

Pårørendesenteret er et nettsted som tilbyr kunnskap, tips og råd for alle voksne pårørende uansett hvor de befinner seg i landet

Velkommen til pårørendesenteret for alle voksne uansett hvor de befinner deg i landet eller hvor nær du står den som har funksjonsnedsettelse og/ eller sliter med rus, psykiske
lidelser eller kroppslige plager. 

Der finnes kunnskap, tips og råd, kontaktinformasjon til lokal hjelp samt oversikt over rettigheter. Du kan også lese om andres erfaringer om å være pårørende.

Pårørendesenteret.no tilbyr følgende:

  • Kvalitetssikret informasjon om ivaretakelse av egen helse, familiens og barnas situasjon samt informasjon om rettigheter og muligheter du/ dere har i møte med helsetjenesten.
  • Tips til god kommunikasjon og samhandling, gode verktøy samt spørsmålslister du kan ta med deg i møtet med helsepersonell.
  • En digital oversikt over lokale, regionale og nasjonale hjelpetiltak.
  • Pårørendes erfaringer og historier om pårørenderollen. Andre som har vært i samme situasjon formidler håp, muligheter og erfaringer.
  • Aktuelt nyhetsstoff for pårørende.
  • Kontakt med Pårørendelinjen for veiledning.

Egen Pårørendelinje

Pårørendesenteret har en egen pårørendelinje på nettsiden som du kan kontakte via chat, mail og telefon. Her får du sosialfaglig veiledning av veiledere med taushetsplikt.

Pårørendelinjens telefonnummer er 90 90 48 48, der veilederne er tilgjengelige på telefon alle virkedager mellom kl. 09:00 - 11:30 unntatt på tirsdager.
Veilederne er også tilgjengelige på mandager mellom kl. 16:00 og 19:00.

Pårørendesenteret.no er utviklet og driftes av Stiftelsen Pårørendesenteret.

Medlemskap

Bli medlem

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

 

Støtt oss

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Coloplast
Amgen
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.