Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Årsmelding

Her kan du laste ned mal for årsmelding i distriktsavdelingene

Det finnes mange ulike måter å sette opp en årsmelding på, og i NORILCO er det opp til de enkelte avdelingene hvordan de ønsker å gjøre dette, så lenge årsmeldingen er innsendt til sekretariatet senest innen 15. april. Vi har imidlertid utviklet en mal som vi anbefaler avdelingene å bruke. På sikt vil det antagelig bli obligatorisk at avdelingene bruker samme mal for årsmelding. 

Malen for årsmelding som finnes her tar for seg minimumskravene til meldingen. Det er fult mulig å bygge videre på malen og føye til flere eller fjerne overskrifter etter behov.

Malen for årsmeldingen kan lastes ned her:

Har du spørsmål om utfylling av årsmeldingenkan du lese vårt kursmateriell om rapportering av aktiviteter fra Rep-møtet 2016 her: 

Hva er en årsmelding? 

En årsrapport eller årsmelding er styrets rapport til årsmøtet som sier hva som har skjedd i organisasjonen det siste året. 

Hvorfor skal vi ha det?

En signert årsmelding bekrefter for tilskuddsordninger at vi har en aktiv distriktsavdeling. Årsmeldingen forteller nye og gamle medlemmene hvilke aktiviteter organisasjonen har hatt og hva styret har arbeidet med. De som ikke deltar i aktivitetene, men bare kommer på årsmøtene, får mulighet til å lese om det som har skjedd. Kanskje blir de inspirerte til å være mer aktive? Medlemmene får også mulighet til å stille spørsmål til de prioriteringene styret har gjort. Det betyr ikke at de er misfornøyde med den jobben som er gjort. Det er vanlig og naturlig å diskutere arbeidet man har gjort forrige år for å kunne gjøre en enda bedre jobb neste arbeidsår. Årsmeldingen skal ofte legges ved søknader om økonomisk støtte eller søknad om medlemskap i paraplyorganisasjoner.

Hva må den inneholde?

Det er lurt å ta utgangspunkt i fjorårets arbeidsplan når dere skal skrive årsmelding. Da ser dere lett hva dere har gjennomført og hva dere ikke har gjennomført av de planene dere la i fjor.

Årsmeldingen må inneholde: 

  • Hvilken avdeling og periode rapporten gjelder for
  • Hvem som satt i styret i perioden, dato for valg og lengde på valgperiode
  • Informasjon om alle aktiviteter som er blitt arrangert med spesifisert hvem som ledet aktiviteten, dato og antall deltakere. 
  • Oversikt over hvem som har andre verv i eller for organisasjonen
  • Signatur fra styreleder eller to styremedlemmer

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

24. mars - 26. mars
9. juni - 11. juni
21. september - 24. september

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.