Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Regnskapsrapport

Her kan du laste ned mal for regnskapsrapporter for distriktsavdelingene

NORILCOs distriktsavdelinger skal senest innen 15. april levere inn årsrapport og regnskap for det foregående året. På denne siden finner du foreslåtte maler for innlevering av årsregnskap og årsrapport, men avdelingen har også mulighet til å lage egne oppsett på rapportene. Her finner du de ulike malene og instruksjon i bruken. 

Årsregnskap 

NORILCO har utviklet egne maler for føring av regnskap med ønske om å synliggjøre bruke av statsstøtten og de innsamlede midlene som NORILCO tildeles. Avdelingene står fritt til å benytte disse malene, men det er også mulig å bruke eget oppsett. 

Skjemaet består av to ark, den ene er et oppsummeringsark som er kodebeskyttet dette brukes av sekretariatet i forbindelse med sammenstillingen. Den andre delen er et regnskapsark der resultatet for året kan tastes inn, det er også en kolonne til budsjett, men denne er frivillig. Videre finnes det to felter til kommentarer, henholdsvis avdelingens/kasserens merknader eller kommentarer og revisors merknader eller kommentarer til regnskapet.

Regnskapet skal sendes inn både signert av kasserer og leder, gjerne skannet som PDF og sent til post@norilco.no. Eller per post til NORILCO, PB 78 Sentrum, 0101 Oslo -men husk å beholde en kopi selv, i tilfelle brevet kommer på avveie gjennom Posten. 

Spørsmål angående utfyllingen av skjemaet kan rettes til sekretariatet på: post@norilco.no eller på telefon 24 02 22 24.

Last ned skjemaet her:

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

9. juni - 11. juni
21. september - 24. september
28. september - 1. oktober

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.