Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Sakspapirer og dokumenter

Her finner du sakspapirer og dokumenter for ekstraordinært representantskapsmøte 17.-19. april 2014 

Sakspapirer 

I år avholdes både ekstraordinært representantskapsmøte og ledermøte samme helg. Alle sakspapirene er samlet her. De saker som det ekstraordinære representantskapsmøte skal behandle er betegnet med R og ledermøtesakene er betegnet med L. Sakspapirer sendes alle deltakere på papir ved påmelding (eller straks de kommer fra trykk). Innkommende endringsforslag vil bli publisert her på nettsiden i takt med at de kommer inn og blir i tillegg utlevert på papir ved oppstarten av selve møtet. Sekretariatet har utarbeidet maler for innlevering av endringsforslag som du finner lenger ned på denne siden. 

PDF dokumenter:

Word dokumenter DOCX

Innkommende forslag og praktisk (deltakermappe)

Fristen for å sende inn forslag til representantskapsmøtet har nå gått ut og de innkommende forslagene er oppsummert i deltakermappen som kan lastes ned herunder. Videre finner du en rekke praktiske opplysninger knyttet til gjennomføringen av representantskapsmøtet.

Maler for innlevering av endringsforslag

Her kan du laste ned maler for endringsforslag til vedtektene, fordelings-modell og budsjettet. Vi anbefaler på det sterkeste at malene benyttes da det gjør saksbehandlingen enklere og mer effektiv på selve møtet. Dersom dere trenger støtte til utarbeidelse av forslag er dere velkommen til å kontakte Martin i sekretariatet på e-post: martin@norilco.no

 

Eksempel på utfylling av skjema

Her finnes et eksempel på hvordan et skjema kan fylles ut, dette tar utgangspunkt i en vedtektsendring. Forslaget er bare ment som et eksempel og er ikke et seriøst forslag.

Fullmaktskjema 

Fullmaktene må være hos sekretariatet senest én uke før representantskapsmøtet. Hovedstyret gir sekretariatet i oppgave å foreta godkjenning av fullmaktene på bakgrunn av betalingsdata i medlemsregisteret. Sekretariatet legger frem godkjente fullmakter for representantskapet. Det skal kun leveres én fullmakt for hver distriktsavdeling, og denne skal inneholde alle navnene. Sender en distriktsavdeling flere representanter skal det utpekes en leder for disse.

Skjemaet lastes ned her:

Fordeling til avdelinger

Her finnes fordelingen i excelformat. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.