Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Ledermøte 2019

Ledermøte skal avholdes den 25.-27. oktober på Scandic Lillestrøm.

Påmeldingsfrist 4. oktober. 

Kjære komiteer, distriktsavdelinger, likepersonsledere og NORILCOs Ungdom!

I følge vedtektenes § 9.3 skal innkalling sendes 30 dager før møtestart.

Det er herved en glede for hovedstyret å ønske velkommen til Ledermøtet 2019. Vi ser frem til en helg med erfaringsutveksling, nettverksbygging, kompetansebygging og hyggelig, sosialt samvær. Ledermøtet har en formell del, men det har i år en kort saksliste i utgangspunktet. Det vil si at vi har hatt muligheten til å fylle helgen med det vi håper er nyttig og interessant innhold for våre ledere i distriktsavdelingene og i NORILCOs Ungdom.

Tid: Fra fredag 25. oktober kl. 18.00 til søndag 27. oktober, hvor vi avslutter med lunsj kl. 12.30-13.30.

Sted: Scandic Lillestrøm (gåavstand fra Lillestrøm togstasjon)

Frist for påmelding er 4. oktober!

Meld deg på her!

Etter du har meldt deg på vil du få en link til skjema for bestilling av flybilletter. Linken får du også på e-posten som bekrefter innsendelse av påmelding.

Deltagelse

Det er våre vedtekter som legger føringer for deltagelse på ledermøtet. Vedtektenes § 9.4 Møterett sier følgende:  «På ledermøtet møter lederne fra NORILCOs distriktsavdelinger eller de som distriktsavdelingene utpeker. NORILCOs Ungdom møter med 2 representanter; leder eller de som NORILCOs Ungdom selv utpeker. NORILCOs distriktsavdelinger kan møte med 2 representanter fra sin avdeling. Distriktsavdelingene dekker representant nr. 2. Hovedstyret kan stille i sin helhet. Det gis adgang til å møte med fullmakt. Fullmakten skal være fremlagt skriftlig, og representanter som kommer på ledermøtet, kan maksimalt møte med én fullmakt.»

Dette vil si at NORILCO sentralt dekker reise og opphold for distriktsavdelingens ledere – eller eventuelt en annen person utpekt av distriktsavdelingens styre - medlemmer av komiteer og to personer fra NUs styre. Distriktsavdelingene kan stille med ytterligere én person, men da bærer distriktsavdelingene selv kostnadene for den ekstra deltageren. Deltakeravgift for ekstra en deltager er kr 3400 i enkeltrom og kr 3000 i dobbeltrom i tillegg til eventuelle reisekostnader. Reise og deltagelse bestilles gjennom NORILCOs påmeldingsskjema på nettsidene.

Saksliste for Ledermøtet

Ledermøtet kan kun fatte beslutninger i sakene som er fastsatt i vedtektenes § 9.6. 

1. Konstituering
2. Supplering av styret – ingen endringer
3. Uttalelser – ingen nye uttalelser er fremmet 
4. Årsberetning 2018, samt status 2019
5. Regnskap og revisjonsberetning for 2018
6. Revidering av rammebudsjett 2020   
7. Supplering av kontrollkomité

Distriktsavdelingene og NORILCOs Ungdom kan fremme forslag til uttalelser og endringsforslag til rammebudsjett for 2020. Vedtektene omtaler ingen frist for dette, men det oppfordres til at forslag/endringsforslag sendes så tidlig som mulig, slik at ledermøtets delegater gis mulighet til å sette seg inn i forslagene. Eventuelle forslag sendes post(at)norilco.no

Dersom en distriktsavdeling ikke kan stille på Ledermøtet er det anledning til å gi fullmakt til en annen distriktsavdeling, jf. vedtektenes § 9.4 Møterett. Signert fullmakt sendes post@norilco.no eller fremvises på Ledermøtet.

Vedlagt innkallingen følger sakspapirer for Ledermøtet og program for helgen. Dette kan også lastes ned fra NORILCOs nettside. Sakspapirene vil bli delt ut på Ledermøtet. Spørsmål knyttet til deltagelse og gjennomføring av Ledermøtet 2019 kan rettes til daglig leder Roy Aleksander Farstad, tlf: 959 43 533,  roy@norilco.no  

Dokumenter til nedlasting

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

21. september - 24. september
22. september - 24. september
28. september - 1. oktober
5. oktober - 5. oktober
3. november - 5. november

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.