Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Slik kan du støtte oss

Sparegris holdt av en mann som putter en krone oppi

Med din hjelp kan vi hjelpe personer berørt av stomi, reservoar, og mage- og tarmkreft som står deg og andre nær. Takk for at du støtter vårt arbeid.

All støtte vi mottar går til å hjelpe oss å hjelpe andre gjennom likepersonstjenesten og ulike samlinger for de ulike gruppene, for fellesskap og tilhørighet. Bidragene blir rettferdig fordelt etter hvor behovet er størst.

Det er flere måter du kan støtte NORILCO på:

Medlemskap

Ved å bli medlem i NORILCO støtter du oss blant annet gjennom medlemskontingenten.

NORILCO hjelper og støtter mennesker som er berørt av stomi, reservoar, og mage- og tarmkreft. Slik hjelp og støtte innebærer blant annet kurs og arrangementer med relevant innhold, mulighet til å kontakte likepersoner (mennesker som selv har lignende erfaringer), informasjonsformidling og rettighetsarbeid med ivaretagelse av berørtes interesser overfor myndigheter og beslutningstagere. NORILCO er på Skatteetatens liste over forhåndsgodkjente organisasjoner.

Facebook

På vår  Facebookside kan du gi et bidrag eller starte innsamlingsaksjon til støtte for NORILCO.
Det er ikke mulig å øremerke penger samlet inn via Facebook.

Grasrotandelen

Alle NORILCOs distriktsavdelinger kan støttes gjennom Grasrotandelen, en ordning fra Norsk Tipping hvor spillere kan gi fem prosent av spillerinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Du finner mer informasjon om ordningen, samt søkefunksjonen for å finne alle distriktsavdelinger i NORILCO hos Norsk Tipping.

VIPPS

VIPPS valgfritt beløp til #526828 for å støtte NORILCOs arbeid.

Overføring i nettbanken

Ved å benytte kontonummer 7050 06 34055 kan både privatpersoner og bedrifter overføre et valgfritt beløp. Alle bidrag går til å støtte NORILCOs formål.

Det er viktig for oss at du merker overføringen med navn, slik at vi kan få takket deg og bekrefte at overføringen er mottatt. 
Du kan få fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver til NORILCO som er på mer enn 500 kroner. 
Dersom du ønsker skattefradrag for din gave, må navn og fødselsnummer (11 sifre) oppgis ved overføring. Bedrifter må oppgi organisasjonsnummer (9 sifre).

Minnegave

Mange finner mening i å kunne hjelpe andre i sorgen over å miste noen man kjenner og er glad i. Noen velger å gi en gave til en organisasjon eller en sak. 
Minnegaver til NORILCO kan overføres til kontonummer 7050 06 34055. Det er viktig at du i forbindelse med overføringen oppgir navn på den avdøde.
De som velger å gi en minnegave direkte til NORILCO, gir som oftest et kort til de pårørende med en hilsen.

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.