Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Takk for at du vil støtte NORILCO!

Med din hjelp kan vi hjelpe personer som står deg og andre nær. Takk for at du støtter vårt arbeid!

Det er flere måter du kan støtte NORILCO på:

Facebook innsamlingsaksjoner / bursdagsinnsamlinger

Nå kan du starte din egen innsamling til oss på Facebook, og du kan være trygg på at pengene faktisk går til NORILCO og ikke til Facebook. Det som blir overført stemmer godt overens med det som er samlet inn, og det koster ikke foreningen noe å være med på dette. Vi i NORILCO er svært takknemlige for at folk velger å støtte vårt arbeid når de vil gjøre noe samfunnsnyttig ut av bursdagen sin i sosiale medier.

Facebook sitt innsamlingsverktøy for ideelle organisasjoner gjør det enkelt å sette opp og spre sin egen innsamlingsaksjon. Ta en nærmere titt ved å klikke på «Innsamlingsaksjoner» inne på Facebook-siden vår https://www.facebook.com/fund/NORILCO/

Om du ønsker å lese mer om hvordan dette fungerer så kan du lese hva Facebook selv skriver om innsamlingene her: https://www.facebook.com/help/1409509059114623

Grasrotandelen

Flere av NORILCOs distriktsavdelinger kan støttes gjennom Grasrotandelen, en ordning fra Norsk Tipping hvor spillere kan gi fem prosent av spillerinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Få mer informasjon om ordningen, samt søkefunksjonen for å finne distriktsavdelinger i NORILCO som er en del av ordningen hos Norsk Tipping.

Tusen takk for din gave.

VIPPS

VIPPS valgfritt beløp til #526828 for å støtte NORILCOs arbeid.

Overføring i nettbanken

Ved å benytte kontonummer 7050 06 34055 kan både privatpersoner og bedrifter overføre et valgfritt beløp.

Mange ønsker å gi eller få en gave til et godt formål i forbindelse med bursdager, bryllup, jul eller andre markeringer.
Det er viktig for oss at du merker overføringen med navn, slik at vi kan få takket deg og bekrefte at overføringen er mottatt. 
Du kan få fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver til NORILCO som er på mer enn 500 kroner. 
Dersom du ønsker skattefradrag for din gave, må navn og fødselsnummer (11 sifre) oppgis ved overføring. Bedrifter må oppgi organisasjonsnummer (9 sifre).

Minnegave

Mange finner mening i å kunne hjelpe andre i sorgen over å miste noen man kjenner og er glad i. Noen velger å gi en gave til en organisasjon eller en sak. 
Minnegaver til NORILCO kan overføres til kontonummer 7050 06 34055. Det er viktig at du i forbindelse med overføringen oppgir navn på den avdøde.
De som velger å gi en minnegave direkte til NORILCO, gir som oftest et kort til de pårørende med en hilsen.

Medlemskap

Ved å bli medlem i NORILCO støtter du oss blant annet gjennom medlemskontingenten.

NORILCO hjelper og støtter mennesker som er berørt av stomi, reservoar, og mage- og tarmkreft. Slik hjelp og støtte innebærer blant annet kurs og arrangementer med relevant innhold, mulighet til å kontakte likepersoner (mennesker som selv har lignende erfaringer), informasjonsformidling og rettighetsarbeid med ivaretagelse av berørtes interesser overfor myndigheter og beslutningstagere. NORILCO er på Skatteetatens liste over forhåndsgodkjente organisasjoner.

Velkommen som medlem!

Med din hjelp kan vi hjelpe personer som står deg nær, berørt av stomi, reservoar, og mage- og tarmkreft.
Se hvordan du kan støtte vårt arbeid.

Amgen
Coloplast
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler