Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Våre grupper på Facebook

Facebook på mobiltelefonen

I våre medlemsgrupper på Facebook er alle spørsmål velkomne. Her kan man tipse hverandre og utveksle erfaringer. Velkommen!

Alle våre medlemsgrupper er lukkede, og man må be om å bli medlem. Det er ikke et krav at du er medlem i NORILCO for å være med i våre grupper på Facebook, men vi håper jo likevel at du vil støtte arbeidet vårt med ditt medlemsskap. Øverst i hver gruppe finnes det et festet innlegg med retningslinjene for hva som kan publiseres i hver gruppe, og hver gruppe har minst en administrator som kan gå inn å moderere innlegg og kommentarer ved behov. Vi oppfordrer alle til å rapportere innlegg som ikke følger retningslinjene for gruppen. 

Klikk på tittelene under for å viderekoples direkte til Facebookgruppene. 

Norilco's Ungdom

Dette er gruppen for personer mellom 15 og 35 år. Her publiseres relevante artikler for ungdom med stomi, reservoar eller mage- eller tarmkreft, og både pårørende og pasientene selv har mulighet til å komme i kontakt med hverandre og gi hverandre nyttige tips og råd, og utveksle erfaringer. NUs sentrale arrangementer blir også annonsert her, og noen ganger også lokale aktiviteter i NUs lokale ungdomslag. 

NORILCOs "Midt i livet"

Dette er gruppen for personer over 35 år, og som føler seg sånn omtrent "midt i livet" . 

NORILCOs Foreldregruppe

Dette er gruppen for deg i en familie der et av barna har stomi, reservoar eller mage- eller tarmkreft. Både foreldre, barn, søsken og andre personer som er viktige for barna i din familie kan bli medlem av denne gruppen. Her annonseres invitasjonen til familiesamlingene, og andre relevante artikler for denne målgruppen. 

I tillegg til disse sentrale gruppene har også mange av våre distriktsavdelinger egne Facebookgrupper. Søk opp navnet på din avdeling på Facebook for å se om det finnes en gruppe der du bor. 

Velkommen som medlem!

Med din hjelp kan vi hjelpe personer som står deg nær, berørt av stomi, reservoar, og mage- og tarmkreft.
Se hvordan du kan støtte vårt arbeid.

Amgen
Coloplast
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler