Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Invitasjon til familiesamling 2021!

Bli med oss på familiesamling!

Vi inviterer til familiesamling i Kristiansand 9.-12. september!

Vi har den store glede av å invitere deg og din familie til årets familiesamling på Dyreparken Hotell torsdag 9. - 12. september!

Samlingen arrangeres for barn med stomi, misdannelser eller sykdommer i tarm eller fordøyelsesorganer, og deres foreldre og søsken. Helgen vil bli fylt med erfaringsutveksling, Dyreparken og badeland, overraskelser og vi i Foreldregruppa garanterer som vanlig mye moro!.

Samlingen starter kl.18 torsdag 9. september og programslutt er ved lunsj ca kl. 13.00-14.00 søndag 12. september.

Vi gjør oppmerksom på at NORILCO følger retningslinjene vedrørende Korona fra Folkehelseinstituttet til enhver tid og endringer kan forekomme og at samlingen derfor kan bli avlyst. Alle søkere vil da bli kontaktet om det kommer endringer.

Egenandel

Betalt egenandel innen forfallsdato samt betalt kontingent for 2021 for alle deltakere over 15 år er en forutsetning for å få delta på samlingen.

Egenandel barn (under 18 år): 500 kr*

Egenandel voksne: 700 kr* 

*Egenandelen inkluderer opphold, måltider, 2- dagers kombibillett til Dyreparken/Badeland, og billigste reise til og fra samlingen for alle i familien. 

Har du vansker med å betale egenandel ta kontakt med oss så skal vi prøve å hjelpe dere.

Reise

Hotellet ligger i Dyreparkveien 2, Kristiansand, og er mulig å komme til med både bil, buss og tog. 

Ved tilbud om plass vil du få tilsendt praktisk informasjon om blant annet bestilling av flybilletter, som vi bestiller gjennom Reise og Konferanseservice. Flybillettene må bestilles innen 1. august for at reisebyrået skal rekke å bestille billettene. Deltakerne skal motta sine billetter innen 20. august. 

Andre reiseutgifter refunderes ved fremvisning av gyldige kvitteringer og bilag på reiseregningsskjema i etterkant av samlingen. 

Påmelding

Påmeldingen er bindende, det vil si at betalte egenandeler ikke kan kreves refundert av NORILCO, men må søkes refundert gjennom den enkelte families reiseforsikring. Påse derfor at familien har gyldig reiseforsikring før påmelding. De som ikke har deltatt på samlingen før vil bli prioritert om det søker flere enn det er plass til.

Påmeldingsfrist er 1. juli

Meld deg på

Vi gleder oss til å treffe nye og «gamle» medlemmer!

Med vennlig hilsen oss i Foreldregruppa

Stine, Harald, Jan og Christina

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

29. november - 29. november
25. januar - 25. januar
25. januar - 25. januar
24. mars - 26. mars

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.