Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Digital likepersonssamling

18.00-23.59 30. mars 2022

NORILCO inviterer nye og erfarne likepersoner og likepersonledere til en digital samling med fokus på å snakke med personer med kreft.

Er du usikker på hvordan man kan møte personer med kreft på en god måte? Lurer du på hvilke spørsmål du kan møte på? Har du selv hatt kreft for mange år siden, og lurer på om du fortsatt kan være til hjelp for en som får kreft i dag? Da er dette samlingen for deg!
Likepersonssamlingen vil gjennomføres digitalt onsdag 30. mars kl 18.00 – 20.00
Rundt halvparten av de som får tarmkreft får enten en permanent eller midlertidig stomi. Når man snakker med personer med stomi kan det derfor også dukke opp spørsmål rundt kreft. Mange kan da føle seg usikre eller kjenne på en følelse av å ikke helt strekke til. Vi håper derfor at denne samlingen vil kunne bidra til å gi dere mer kunnskap og gjøre dere tryggere i møte med kreft.
Til samlingen er vi så heldige å ha fått med oss Else Støring som jobber i rådgivningstjenesten til Kreftforeningen. Else er utdannet sykepleier og har lang erfaring med hvordan man snakker med kreftpasienter, hvilke spørsmål man kan få og hvordan man følger opp likepersonsamtalene i etterkant.
Vi ønsker å understreke at dette kurset er for alle likepersoner og likepersonsledere, og ikke kun de som selv har erfaring med kreft.
Påmelding gjøres via denne lenken: Trykk her for påmelding
Hvis du har noen spørsmål knyttet til temaet kan du skrive de ned i påmeldingsskjemaet. Påmeldingsfrist: 28.03.22
Har dere noen spørsmål om den digitale likepersonssamlingen? Ta kontakt på e-post elisabeth@norilco.no eller telefon: 95 45 65 81

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

25. januar - 25. januar
25. januar - 25. januar
24. mars - 26. mars
9. juni - 11. juni

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.