Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Digital temakafé for tarmkreftrammede og pårørende

18.00-19.00 21. april 2021

Vi inviterer til digital temakafé for tarmkreftpasienter og pårørende onsdag 21. april kl 18:00-19:00.

På denne digitale temakaféen vil du møte Tanja Yvonne Alme som jobber som kreftkoordinator. Hun vil snakke om sine erfaringer som kreftkoordinator, og hvordan hun jobber for å tilrettelegge hverdagen for kreftrammede. Det vil åpnes for at man kan stille egne spørsmål underveis. Du kan også sende inn spørsmål på forhånd til elisabeth@norilco.no, så tar vi dem med inn i samtalen. Etter samtalen og spørsmålene vil vi dele opp i mindre digitale rom, så man får mulighet til å prate med andre deltakere i mindre grupper. Dette er selvfølgelig helt frivillig å være med på.Bli med ved å trykke på denne lenken: https://zoom.us/j/94234413731
Den digitale temakaféen vil foregå via Zoom. Zoom er en gratis digital plattform og et trygt digitalt rom som også gir god mulighet for kontakt mellom deltakere.Vi håper dere vil bli med onsdag 21. april kl 18.00. Hvis du har problemer med å registrere deg eller det oppstår problemer, kan vi hjelpe.Vi sees!Prosjektet er støttet av stiftelsen Dam.

Arrangementet er gratis.

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

29. november - 29. november
25. januar - 25. januar
25. januar - 25. januar
24. mars - 26. mars

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.