Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Kort tarm-syndrom - Digitalt foredrag og erfaringsutveksling

18.00-20.00 20. april 2021

NORILCO og Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer inviterer til digitalt foredrag og erfaringsutveksling om kort tarm-syndrom den 20. april klokken 18:00-20:00. 

Kort tarm er et meget sjeldent syndrom. Allikevel interesser det mange og langt flere enn de som lider av det. Det har lært oss så mye om tarmens unike anatomi, kjemi og fysiologi. Den 20. april vil Dr. med. Snorri Olafsson, overlege på gastromedisinsk avdeling på Sykehuset Innlandet Gjøvik, ta oss med på tur fra magesekken, gjennom hele tynntarmen, ned til tykktarmen og fortelle oss hvordan hver del virker og hva som skjer når en bit mangler. Han vil diskutere behandling hvor kosthold og drikke er det viktigste. Det finnes mange “gamle” medisiner og i tillegg har det kommet nye effektive medikamenter som er et paradigmeskifte for denne pasientgruppen. Kirurgi blir også omtalt. Deltakerne vil etter foredraget bli delt inn i digitale grupper for å utveksle erfaringer.

Påmeldingsfrist er søndag 18. april.
Du melder deg på her: https://forms.office.com/r/yRWqwnh6fu

Møtet blir avholdt via den digitale løsningen Zoom. Du vil få tilsendt link til webinaret etter påmeldingsfristens utløp.

For å melde deg på er vi avhengig av å innhente noen opplysninger om deg (navn, tlf og e-postadresse). Opplysningene blir kun brukt i forbindelse med planleggingen og gjennomføringen av samlingen, og vil slettes etter at samlingen er ferdig. Opplysningene vil ikke deles med andre enn administrasjonen i Norilco og LMF. Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at vi kan bruke opplysningene som beskrevet ovenfor.

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

25. januar - 25. januar
25. januar - 25. januar
24. mars - 26. mars
9. juni - 11. juni

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.