Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Likepersonskurs

18.00 19. november - 15.00 21. november 2021

Likepersonskurset er utsatt til høsten 2021 og fullbooket. 

NORILCOs likepersonstjeneste består av over 220 likepersoner i hele landet fordelt på 22 distriktsavdelinger som vi er stolte av å kunne si at gjør en fantastisk god og ikke minst viktig innsats for vår målgruppe i hele landet.

Nå har vi gleden av å invitere nye likepersoner til likepersonskurs på Gardermoen for å lære om kommunikasjon, typiske problemstillinger for vår medlemsmasse, og likepersonsarbeidet i NORILCO. Etter kurset skal du selv, i samarbeid med din likepersonsleder, bedømme om dette er noe for deg, om du vil vente noen år, eller om du ikke ønsker å bli likeperson likevel. Alle som ønsker å bli likepersoner i NORILCO må gå noen opplærlingsbesøk sammen med en erfaren likeperson før de offisielt godkjennes som likepersoner og kan gå på besøk alene.

Kurset arrangeres i tråd med FHIs råd om smittevern. Deltakerne anbefales å bruke egen bil i stedet for kollektivt der det er mulig. 
Vi ser ikke for oss at dette kurset vil la seg gjennomføre digitalt, slik at om smittevern forhindrer oss fra å arrangere kurset, vil kurset bli utsatt. 

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.