Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Vinterleir med NORILCOs Ungdom(15-35 år)

16.00 9. februar - 17.00 12. februar 2023

Da har NORILCOs Ungdom gleden av å invitere dere på tur til fjells igjen. Vi gjentar suksessen og tar turen tilbake til Sjusjøen Lodge i Lillehammer. Vi skal overnatte i en flott hytte som har mye å tilby. Hytten inneholder blant annet flere flotte rom, badstue og flotte omgivelser. Vi vil legge til rette for at leiren er et sted der alle kan trives, enten de har ski på beina eller ikke.

Det vil bli arrangert vinteraktivitet og spa for alle de som ønsker det på lørdagen. Som vanlig blir det mulighet for å stå i skitrekk for de som ønsker det. NU dekker skitrekk eller spa på lørdagen. Ønsker du å stå i skitrekk fredagen, må skikort dekkes selv.

Med andre ord er det duket for en tur med mange flotte vinteraktiviteter. Dette blir en sosial og fin tur og vi gleder oss til å reise på tur med dere. Endelig program og mer informasjon kommer etter påmeldingsfristen. Egenandel for medlemmer er på kr 1000,- ikke-medlemmers egenandel er på kr 2000,- i tillegg til at de må betale for reisen selv. Informasjon om hvordan man skal bestille reise vil du få informasjon om etter påmeldingsfristen. Medlemmer regnes de som har betalt kontingent for 2022. Påmeldingen er bindende.

 

For mer informasjon og bilder av hytten, gå innpå: Sjusjøen Lodge 2 - Sjusjøen Hytteutleie (sjusjoen.no)

Har du spørsmål ta kontakt med styret på: ungdom@norilco.no, Ingalill (styreleder) 47709961 eller på Facebook gruppen vår: NORILCOs Ungdom.

 

Påmeldingsfrist er 6.Des. Søk om deltakelse her: https://bit.ly/3DR3teg

De som ikke har deltatt på leiren før vil bli prioritert om det søker flere enn det er plass til.

Mvh,

Styret i NORILCOs Ungdom

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

24. mars - 26. mars
9. juni - 11. juni
21. september - 24. september

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.