Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Webinar: Pasientnær forskning

17.00-18.00 29. november 2022

Bli med på webinar hvor Kirsten Lerum Indrebø, stomi- og kontinenssjukepleier i Helse Førde og PhD-stipendiat ved Høgskulen på Vestlandet forteller om forskning som pågår på Vestlandet.

Pasientrapporterte data (PRO/PROMs) blir mer og mer brukt i utvikling av tjenestetilbudet som gis til pasienter. I Helse Førde har det i 4 år pågått en forskning på hvordan PRO/PROMs benyttet aktivt i konsultasjoner for stomiopererte, såkalt klinisk tilbakemeldingssystem (KTS), kan bidra til å skreddersy tjenester til spesifikke helsebehov for de med stomi. Dette for å realisere målbildet som er en aktiv pasientrolle og persontilpasset behandling. I et nytt prosjekt videreutvikler Indrebø og hennes kollegaer i Helse Vest det kliniske tilbakemeldingssystemet.

Webinaret vil være på teams og du finner det her!

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

25. januar - 25. januar
25. januar - 25. januar
24. mars - 26. mars
9. juni - 11. juni

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.