Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Private Facebook-grupper

Facebook på mobiltelefonen

I våre medlemsgrupper på Facebook er alle spørsmål velkomne. Her kan man tipse hverandre og utveksle erfaringer. Velkommen!

Alle våre medlemsgrupper er lukkede, og man må be om å bli medlem. Det er ikke et krav at du er medlem i NORILCO for å være med i våre grupper på Facebook, men vi håper jo likevel at du vil støtte arbeidet vårt med ditt medlemsskap. Øverst i hver gruppe finnes det et festet innlegg med retningslinjene for hva som kan publiseres i hver gruppe, og hver gruppe har minst en administrator som kan gå inn å moderere innlegg og kommentarer ved behov. Vi oppfordrer alle til å rapportere innlegg som ikke følger retningslinjene for gruppen. 

Klikk på tittelene under for å viderekoples direkte til Facebookgruppene. 

Norilco's Ungdom

Dette er gruppen for personer mellom 15 og 35 år. Her publiseres relevante artikler for ungdom med stomi, reservoar eller mage- eller tarmkreft, og både pårørende og pasientene selv har mulighet til å komme i kontakt med hverandre og gi hverandre nyttige tips og råd, og utveksle erfaringer. NUs sentrale arrangementer blir også annonsert her, og noen ganger også lokale aktiviteter i NUs lokale ungdomslag. 

NORILCOs "Midt i livet"

Dette er gruppen for personer over 35 år, og som føler seg sånn omtrent "midt i livet" . 

NORILCOs Foreldregruppe

Dette er gruppen for deg i en familie der et av barna har stomi, reservoar eller mage- eller tarmkreft. Både foreldre, barn, søsken og andre personer som er viktige for barna i din familie kan bli medlem av denne gruppen. Her annonseres invitasjonen til familiesamlingene, og andre relevante artikler for denne målgruppen. 

I tillegg til disse sentrale gruppene har også mange av våre distriktsavdelinger egne Facebookgrupper. Søk opp navnet på din avdeling på Facebook for å se om det finnes en gruppe der du bor. 

Du blir en del av et inkluderende og trygt sosialt miljø, hvor du kan snakke fritt og bli møtt med forståelse og aksept for den du er.

Helsepersonell: Kontakt oss

Bli medlem

Oversikt over kommende sentrale tilbud og aktiviteter i NORILCO

16. januar - 16. januar
1. februar - 4. februar
9. februar - 11. februar
13. februar - 13. februar

Slik kan du støtte NORILCO - norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.

Støtt oss

Våre nettsider benytter informasjonskapsler (cookies). Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, når vi lagrer dem, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Personvern

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.