Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Arrangementer

Her kan du lese om Norilco Ungdoms arrangementer

NUs faste arrangementer
NORILCOs Ungdom arrangerer ulike arrangementer som sommerleir, vinterleir, kursvirksomhet og opplevelsesturer med utfordrende aktiviteter. Arrangementene er åpne for alle våre medlemmer. 

I tillegg til disse sentrale arrangementene har vi fire lokale ungdomslag som jevnlig arrangerer mindre aktivtetstilbud lokalt. Sjekk ut om det skjer noe i lokallaget nær deg!

Det er ikke planlagt noen Sommerleir i 2018. 

Ungdomskonferansen er NUs høyeste organ, og avholdes hvert annet år. På ungdomskonferansen gjennomgås gruppens aktiviteter for de siste to år. Det velges også nytt styre og ny valgkomité.

I 2018 avholdes Ungdomskonferansen fredag 19. oktober på Soria Moria Hotell i Oslo -dagen før NORILCOs Representantskapsmøte. 

NORILCOs Ungdom (NU) er NORILCOs fremtid, og kursing av NUs medlemmer er viktig for rekruttering til verv lokalt og sentralt i NORILCO. Kursene skal også bidra til personlig utvikling.

En langhelg i februar/mars drar vi til fjells. Noen går eller står på ski, andre slapper av i solveggen eller drar på bading eller shopping i nærmeste by. Leiren legges til et sted der alle kan trives, enten de har ski på beina eller ikke. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler