Norsk forening for stomi, reservoar og mage- og tarmkreft.
Hopp til hovedinnholdet

Arrangementer

Her kan du lese om NORILCOs Ungdom sine arrangementer

NUs faste arrangementer
NORILCOs Ungdom arrangerer ulike arrangementer som sommerleir, vinterleir, kursvirksomhet og opplevelsesturer med utfordrende aktiviteter. Arrangementene er åpne for alle våre medlemmer. 

I tillegg til disse sentrale arrangementene har vi fem lokale ungdomslag som jevnlig arrangerer mindre aktivitetstilbud lokalt. Sjekk ut om det skjer noe i lokallaget nær deg!

NORILCOs Ungdom vedtok på Ungdomskonferansen 2020 en praksis der ledsagere som hovedregel fullfinansieres på lokale og sentrale arrangementer. Deltakeren må kunne vise til gyldig BPA-avtale med kommunen.

En langhelg i februar/mars drar vi til fjells. Noen går eller står på ski, andre slapper av i solveggen eller drar på bading eller shopping i nærmeste by. Leiren legges til et sted der alle kan trives, enten de har ski på beina eller ikke. 

NORILCOs Ungdom (NU) er NORILCOs fremtid, og kursing av NUs medlemmer er viktig for rekruttering til verv lokalt og sentralt i NORILCO. Kursene skal også bidra til personlig utvikling.

Ungdomskonferansen er NUs høyeste organ, og avholdes hvert annet år. På ungdomskonferansen gjennomgås gruppens aktiviteter for de siste to år. Det velges også nytt styre og ny valgkomité.

I 2022 avholdes Ungdomskonferansen på Scandic city Hotel fredag den 10. juni kl 17.00 (dagen før NORILCOs representantskapsmøte). 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.